Eclipsă de Lună 30 Noiembrie 2020 – Ce ai semănat, aia culegi


Din toate fazele ciclului lunar, Lunile pline reprezintă punctul culminant energetic al călătoriei lunare prin zodiac, având loc chiar în mijlocul ciclului lunar. Se știe că aceste faze de luna au un efect profund asupra modului în care ne simțim, acționăm și chiar dormim.

Deci, când este următoarea lună plină? Luna plină din noiembrie 2020 are loc pe 30 noiembrie în semnul de Aer logic al Gemenilor. Această Luna Plina coincide cu o eclipsă de lună – ceea ce înseamnă că suntem aproape de anumite finaluri, vesti, anunțuri sau revelații.

În timp ce această lună plină ne va scoate la iveală curiozitatea și ne va face dornici să ne exprimam emoțiile noastre pentru a ajunge la o concluzie, va trebui, de asemenea, să ne pregătim pentru natura energiei eclipsei. În loc să încercați să faceți lucrurile să se întâmple, păstrați o minte deschisă pe măsură ce această eclipsa va influențează viața.

Deoarece Lunile pline au loc atunci când Luna formează un aspect de opoziție față de Soare, ele apar aproape întotdeauna în semn opus pe roata zodiacal la semnul unde se afla Soarele în prezent.

De exemplu, luna plină a sezonului Leului va fi în Vărsător, în timp ce luna plină a sezonului Fecioară va fi în Pești. Tensiunea dintre aceste două planete opuse este cea care zguduie lucrurile și ne amplifică sentimentele în acest timp.

Iată cum te poate influenta noaptea cu Luna Plină

Lunile pline te pot ține noaptea treaz

Se crede că energia lunară se află într-un moment înalt în timpul lunii pline, ceea ce ne poate determina să ne simțim mai energici. Cercetările au arătat că oamenii petrec mai mult timp să adoarmă, dorm efectiv mai puține ore și mai puțin profund în timpul Lunii pline – și odată ce ați adormit, este posibil să aveți mai multe vise sau coșmaruri intense.

Vei fi mai emoțional

Luna în astrologie este planeta care stăpânește asupra emoțiilor, sentimentelor și vulnerabilităților noastre – așa că atunci când este la vârful său energetic (și formează un aspect de opoziție plin de tensiune față de Soare), suntem mai predispuși să ne simțim emoțiile într-un mod intens sau tumultuos. Fii atent sa nu cazi victima unei furtuni de sentimente la Luna plină.

Lunile pline te pot face mai sociabil

În timp ce Lunile noi tind să ne facă să ne simțim mai introspectivi și mai solitari, Lunile pline au efectul opus. În aceste perioade, este mai probabil să ne concentrăm energia asupra relațiilor și a problemelor interpersonale. E o comunicare mai alerta intre oameni pentru a beneficia de un surplus de energie suplimentară în timpul nopții, la Luna plină, ceea ce face unii oameni să se simtă mult mai sociabili.

Pregătește-te să te simți iluminat

Lunile pline luminează cerul noptilor cu aspectul lor strălucitor și îndrăzneț – dar, din punct de vedere astrologic, se crede că ne luminează și mintea. Pregătește-te să primești informații noi, idei și sentimente care ies la suprafață sub lumina lunii pline. Poți folosi acest aspect astrologic ca o șansă de a te încrede mai mult în intuiția ta.

Lunile pline te pot ajuta să renunți la obiceiurile rele

După ce luna atinge vârful plenitudinii, începe procesul de scădere sau de diminuare, în fiecare zi până la sfârșitul ciclului lunar, când Luna este din nou nouă. Putem valorifica această eliberare de energie folosind Luna plină ca șansă de a renunța la lucruri rele. Ne putem angaja să eliminam un obicei prost, să abandonam o prietenie toxică sau să ne eliberăm de ceea ce nu ne mai servește.


About the author

Maya O.

View all posts