Eclipsă solară

Eclipsa solară din Capricorn, te va ajuta să îți împlinești visurile. Cum va interfera cu fiecare zodie în parte!


Nu este suficient sa stii ce vrei. Trebuie sa te angajezi sa creezi si sa construiesti o viata care sa-ti poata sustine aceste visuri. Eclipsa Partiala a Soarelui, in Capricorn, din pe 5 ianuarie 2019, are reactii timp de sase luni, timp in care va trebui sa hotarasti ce iti doresti cu adevarat pentru tine.

Luna noua, marcheaza de asemenea inceperea unei serii de eclipse in Capricorn si Rac, care se vor desfasura in urmatorul an si jumatate. Acest ciclu de eclipsa are drept scop crearea unei cariere sau a unei directii de viata care va aduce mult mai multa semnificatie.

Sa vedem cum vor interfera cu fiecare semn zodiacal, in parte.

BERBEC

Este timpul sa devii serios. Daca exista ceva ce iti doresti in viata sau cariera, acum este momentul sa-l construiesti, sa-l creezi si sa mergi mai departe.

TAUR

Noi aventuri se intrevad, pentru tine, cu multi oameni si prieteni noi. Cu toate acestea, aceste noi aventuri trebuie planificate si alese cu atentie. Petrece timpul calatorind si studiind, iti vor aduce cele mai multe beneficii.

GEMENI

Poate ca nu iti place sa iei viata prea in serios, dar in acest moment este posibil sa fie necesar! Fiind serios cu viata ta, poti obtine ceea ce iti doresti si ai nevoie.

RAC

Ar putea exista oameni sau relatii noi care sa apara in viata ta. Este timpul sa structurezi aceste relatii, in moduri care sa iti aduca mai multa pace.

LEU

Este timpul sa iti planifici si sa iti structurezi zilele mai bine, pentru a-ti putea pune viata intr-o directie pe care o considerati ca iti va aduce succes.

FECIOARA

Este timpul sa creionezi in mod serios dragostea si anumite sarcini. Aceasta eclipsa ar putea aduce o noua persoana sau o pasiune in viata ta.

BALANTA

Avand o mentalitate buna poate face minuni pentru cariera si reputatia ta. Este timpul sa te gandesti serios la fundatia reputatiei tale.

SCORPION

Cuvintele tale vor avea o putere reala anul acesta si anul viitor, deci trebuie sa inveti acum cum sa le folosesti cu intelepciune!

SAGETATOR

Este timpul sa iti cultivi un nou talent caci va deveni o sursa de venit care iti poate aduce mult succes si recunoastere.

CAPRICORN

Daca ti-ai dorit de mult sa devii un anumit tip de persoana, acum este momentul. Poti sa te eliberezi de o identitate veche sau de trecut.

VARSATOR

In timp ce oricine isi poate structura viata in exterior, sarcina ta este de a-ti restructura viata pe plan intern. Este timpul sa iti admiri lumea interioara – inclusiv visurile, creativitatea si spiritualitatea!

PESTI

Esti la fel de bun ca oamenii care te inconjoara! Aceasta eclipsa vizeaza gasirea grupului potrivit de persoane care te pot sprijini in visurile tale si care lucreaza cu ele pentru a ajunge acolo unde doresti.


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts