Eleganța nu este definită numai de ceea ce porți. Este modul în care te comporți, modul în care vorbești. Eleganța implică, distincție, naturalețe, simplitate, discreție și șarm


De multe ori credem că o parte din virtuțile pe care trebuie să le posede o persoană pentru a fi excelentă este eleganța. Dar nu putem întotdeauna să legăm conceptul cu ceea ce aplicăm cu adevărat în viața reală.

Când vorbim despre eleganță, vorbim despre ceva care este plin de frumusețe amețitoare, dar care, la rândul său, este atât de simplu și de nobil, încât surprinde. Lucrul obișnuit este să raportăm acest concept la articole de îmbrăcăminte din aur, articole de îmbrăcăminte de marcă care costă foarte mulți bani, atunci când nu are legătură numai cu acest lucru.

O persoană elegantă este o persoană plină de har, o persoană frumoasă prin însăși esența ei și pe cât de simplă poate fi doar ea, care, fără a înlătura faptul că această simplitate, nu va înlătura niciodată cantitatea de virtuți pe care le are ca individ.

Eleganța, nu ceva ce purtăm, este un mod de a fi care ne caracterizează pe toți, cu atât mai mult decât ne-ar caracteriza o geantă de brand. Acea frumusețe și simplitate care orbește de eleganță, vine într-o prezentare diferită de cea materială: felul în care se comportă o persoană.

Când unul este elegant, sunt demonstrate virtuți și obiceiuri la fel de importante precum educația bună și bunele maniere, unde se arată că persoana poate da valoare tuturor oamenilor indiferent de rasa, situația economică sau orice alt aspect prin care se poate deosebi.

Sursa: randuripentrutine


About the author

Maya O.

View all posts