Empaticii sunt oglinda sufletului nostru. 8 motive să fii atent la ceea ce fac și spun


Sensibilitatea persoanelor empatice este uimitoare. Ei sunt oamenii care ridică dispoziția altor oameni, care pot observa cu exactitate persoanele mincinoase, dar și lucrurile cărora majoritatea oamenilor nu le acordă o prea mare importanță.

Persoanele empatice simt minciuna, așa că nu are rost să încerci să minți un empatic. Și nici să nu te miri dacă empaticii devin reci. Există câteva motive pentru care nu are sens să minți un empatic:

1. Empaticii sunt capabili să simtă emoțiile negative.
Empaticii simt aura negativă chiar dacă o persoană încearcă să o ascundă foarte bine. Ei simt când cineva are resentimente, când are momente de furie sau orice alt sentiment care exprimă negativitate.
2. Empaticii sunt foarte atenți la tot.
În orice comunicare cu ei, empaticii observă și cel mai mic detaliu: limbajul corpului, emoțiile și comportamentul unei persoane. Unele persoane nici nu sunt atente la astfel de detalii.

3. Empaticii sunt sensibili la sinceritate.
Un empatic simte când cineva nu este sincer cu el, așa că nici nu are rost să te prefaci a fi sincer dacă nu ești. Acest lucru doar va înrăutăți situația.
4. Empaticii simt minciuna.
Nici nu este nevoie să încerci să ascunzi adevărul de un empatic. El înțelege perfect din prima dacă spui un adevăr sau o minciună, chiar dacă pentru alții acest lucru nu este vizibil cu ochiul liber. Uneori, nici empaticul nu este sigur de ceea ce ascunde interlocutorul său, dar el simte că ceva nu este în regulă.
5. Empaticii elimină oamenii falși din viața lor.
Empaticii simt oamenii falși și îi elimină din viața lor cu mult înainte ca aceștia să le facă vreun rău. Poate acest lucru este dur, dar este destul de corect.
6. Empaticii sunt foarte sensibili.
Fiindcă sunt foarte sensibili, empaticii lasă tot ceea ce este negativ prea aproape de sufletul lor. Comunicarea lor cu persoanele negative le afectează sănătatea. De aceea ei mereu se vor îndepărta de oamenii care știu că le vor face doar rău, scrie devorbacutine.eu.

7. Empaticii simt când sunt judecați sau bârfiți.
Indiferent cât de mult cineva ar ascunde acest fapt de ei, empaticii simt când sunt judecați sau bârfiți.
8. Empaticii niciodată nu renunță la deciziile lor.
Dacă un empatic nu are încredere într-o persoană, atunci el va renunța la ea și decizia lui nu o va schimba prea ușor, ci doar în cazul când va vedea schimbări reale din partea acelei persoane.


About the author

Maya O.

View all posts