Este timpul ca voi să eliberați o serie de atașamente pe care le-ați păstrat până acum


Este ca și cum voi ați aștepta într-o stație de autobuz și v-ați tot uita la ceas agitați, pentru că se apropie ora la care urmează să vină autobuzul și nu apare persoana pe care o așteptați sau nu se întâmplă schimbarea pe care o așteptați la slujbă/ în relația de cuplu/ în relația cu familia, etc. Voi tot așteptați ca acei oameni să „ajungă în stație” (adică acea persoană să nu vă mai respingă, ci să vă iubească/ să vă accepte ca partener de cuplu; familia să vă accepte/ respecte/ creadă; relația de cuplu să se schimbe miraculos în bine, deși de ani de zile mers din rău în mai rău; situația la slujbă să se schimbe miraculos în bine, etc), fiindcă altfel nu sunteți dispuși să urcați în autobuz și să mergeți mai departe. Voi nu veți urca în autobuz, chiar dacă vine, pentru că îi așteptați pe alții, care sperați voi să revină la sentimente mai bune în ceea ce vă privește, să vă iubească, să accepte să intre într-o relație cu voi, să fie dispuși „să urce în autobuz” împreună cu voi.

Pentru că voi nu ați fi urcat în autobuz, acesta nu mai vine în stația voastră, deși îl așteptați de mai mult timp. Cineva vă anunță: „Nu mai aștepta, fiindcă astăzi nu va veni autobuzul!”.

Și voi sunteți foarte supărați „Cum?! Aștept de câteva ore în stație și acum aflu că nu mai vine?!”. Sunteți foarte nemulțumiți, dar de fapt, chiar dacă venea autobuzul, voi n-ați fi urcat în el, pentru că n-au ajuns în stație persoana/ acei membri ai familiei pe care îi așteptați să vină.

Uneori noi așteptăm ca o anumită persoană să ne iubească/ ne accepte ca partener de cuplu sau ca anumite persoane să ne înțeleagă sau ca partenerul să înceapă în sfârșit să ne trateze cu iubire și respect sau ca cei din familie să ne accepte chiar dacă avem o cu totul altă perspectivă asupra vieții decât ei sau ca la slujbă să se petreacă o minune și să începem și noi să simțim că ne e bine acolo. Uneori noi rămânem an după an într-o relație toxică sau într-o slujbă unde simțim că ne sufocăm, deși ne este clar că nu ni se (mai) potrivesc. Iar în tot acest timp ghizii noștri spirituali ne transmit: „E timpul să iei o decizie tranșantă, să-ți iei geanta/ bagajele și să pleci! Este necesar ca tu să ajungi în altă parte, cu alți oameni. Locul tău nu mai este aici”.

Mulți dintre noi, cei care ne-am trezit spiritual, ne aflăm în situația în care ne blocăm singuri evoluția, ne punem singuri pe pauză, pentru că o parte din noi încă mai speră că anumite persoane „se vor da pe brazdă” și vor merge alături de noi. Dar dacă acei oameni sunt prinși în Matricea 3D și nu vor să se schimbe noi irosim o grămadă de timp și de energie așteptând ca ei să ni se alăture. Acea energie am putea s-o investim mult mai înțelept în propria evoluție.

Este timpul să facem asta, să „urcăm în autobuz” și să ne vedem de drum. (Phil Good)


About the author

Maya O.

View all posts