EVENIMENTELE ASTROLOGICE DIN NOIEMBRIE 2020: RENUNȚĂM LA TRECUT ȘI FACEM PAȘI TIMIZI CĂTRE VIITOR


Pe măsură ce ne apropiem de finalul de an, energia incredibilă a planetelor ne va ghida și ne va ajuta să înțelegem mai bine unde ne situăm și ce avem de făcut pentru a ne liniști sufletele mult prea agitate și a ne vindeca inimile rănite.

Acest an incredibil de ciudat ne-a pus într-un nou ciclu karmic care va continua și pentru următoarele generații.

În noiembrie 2020 are loc finalizarea conjuncției Jupitor-Pluto, un ciclu cosmic major, în timp ce majoritatea planetelor ies din retrograd și își reiau cursul normal. Tot în noiembrie vom avea și ultima eclipsă de lună a acestui an.

În primele săptămâni ale lunii noiembrie, tensiunile acumulate în lunile precendente vor începe să se diminueze, iar noi vom putea avea o imagine mult mai clară a prezentului și viitorului nostru. În a doua jumătate a lunii, astrele ne recomandă să așteptăm câteva încheieri de capitole și schimbări interesante. Noile modificări ne vor scoate din zona de confort și ne vor determina să fim mult mai atenți la modul în care alegem să ne trăim viața.

Iată care sunt cele mai importante zile ale lunii noiembrie 2020:
3 noiembrie: Mercur revine în zodia Balanță. În această perioadă trebuie să ne ascultăm intuiția și să nu ne grăbim în proiectele noi. Dacă nu suntem siguri de ce vrem să facem, ar fi bine să luăm o pauză și să reflectăm asupra deciziilor.

11 noiembrie: Numărul îngerului 1111 ne va ajuta să ne manifestăm adevăratele dorințe. Este momentul să ne reconectăm cu inima și să ne aliniem cu energia ei. Putem lucra la intențiile viitoare, la visurile noastre și, de asemenea, la propriile vibrații. Trebuie să lăsăm îngerii spirituali să ne fie ghid de acum înainte.

12 noiembrie: cea de-a treia și ultima conjunctie Jupiter-Pluto din noiembrie va aduce schimbări drastice în viața financiară. Această conjuncție vine și cu valuri de transformare la nivel personal – este timpul să lucrăm la planurile noastră, să acordăm atenție visurilor și să le manifestăm în realitatea noastră.

13 noiembrie: după un lung retrograd, Marte își reia cursul normal. Toate energiile stagnante din viața noastră vor primi acum un impuls puternic, iar noi vom fi pregătiți să rezolvăm problemele avute.

15 noiembrie: ultima dintre cele 3 superluni ale anului 2020. În această perioadă vom avea o idee clară despre cum să începem planurile pe care ni le facem de atât de mult timp și să reconstruim ceea ce a ajuns deja la final, însă vrem să păstrăm alături de noi.

21 noiembrie: Soarele se pregătește să iasă din Scorpion, intrând în Săgetător. Îi vom simți energia activă și totul din jurul nostru se va mișca cu viteza luminii. Este important să avem grijă ce facem în următoarele zile și să nu ne aglomerăm cu mai mult decât putem duce, scrie kudika.ro.

29 noiembrie: după o perioadă intensă în care majoritatea planetelor au fost în retrograd, până la finalul lunii noiembrie 2020 va rămâne doar Uranus în mișcare retrogradă. Pe măsură ce apele încep să se liniștească, noi putem grăbi planurile noastre. Este momentul să fim atenți la visele noastre – pot dezvălui multe despre adevăratele noastre dorințe.
30 noiembrie: eclipsa de lună din Gemeni ne va aduce mai aproape de trecut astfel încât să rezolvăm toate problemele care ne țineau în spate și nu ne permiteau să evoluăm. Acceptăm adevărul, ne vindecăm și mergem mai departe cu viața noastră astfel încât să regăsim acel echilibru pe care l-am pierdut și de care ne era atât de dor.


About the author

Maya O.

View all posts