Tipurile de oameni

Există două tipuri de oameni. Care sunt aceia!


Potrivit specialiștilor, există două tipuri de oameni. Cu siguranță nu știați acest lucru, dar a venit momentul să vedeți din ce categorie faceți parte.

Nemulțumitul

Ați constatat că o persoană se cântărește și se măsoară tot timpul, apoi se plânge că a mai luat 10 grame în plus? Sau este veșnic nemulțumit, indiferent că afară plouă sau e soare? Care vă respinge dacă l-ați atins și nu v-ați spălat pe mâini? Care se uită tot timpul ca nu cumva un fir de praf să se așeze pe pantofii lui?

Acesta face parte din prima categorie de oameni care există. Și tot acest personaj nu știe să trăiască în prezent, fiind mereu cu gândul ori la trecut, ori la viitor.

Să vă mai întrebați atunci de ce nu are deloc prieteni, de ce e părăsit mereu de cea/cel pe care îl/o consideră jumătatea? Pentru că e plin de pesimism. Iar lângă un asemenea om e extrem de greu de trăit.

Optimistul

Cel de-al doilea tip de oameni sunt exact cei care știu să fie mulțumiți cu ce au primit.

Iar dacă au nevoie de mai multe lucruri, fac ceva să le obțină. Acest tip de oameni sunt cei care fac mișcare din plăcere, care știu că anii și greutatea nu sunt decât niște numere fără valoare, care se bucură de orice moment alături de cei dragi și nu se uită la ceas din minut în minut, nu își verifică telefonul atunci când e într-o conversație și a învățat că graba strică orice.

Felicia Iederă


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts