Barbat planteaza copaci

Există și așa ceva în România! Un bărbat cumpără copaci pentru a împăduri locurile afectate de defrișări…


Întotdeauna natura ne oferă dovezi copleșitoare de iubire. Important este doar să conștientizăm acest lucru și să o răsplătim cu aceeași dragoste.

O mare atracție pentru natură și copaci o are și un bărbat din Buzău, care, impresionat de defrișările masive din ultima perioadă a luat o hotărâre: cumpără copaci și împădurește locurile pe care le străbate.

A cumpărat până acum peste 150 de copaci

Adrian Suschină știe mai mult ca oricine să înseamnă să iubești natura. Necondiționat și fără să aștepți ceva în schimb… Fascinat de natură încă din copilărie, acesta a participat o perioadă ca voluntar la curățarea unor păduri atât în România cât și în străinătate, iar acest lucru i-a schimbat definitiv viața.

După ce a stat un timp în alte țări, acesta s-a întors acasă cu gândul de a ajuta la reîmpădurirea locurilor afectate de tăiere și pășunatul excesiv. Drept urmare, acesta a reușit până acum să achiziționeze 150 de copaci, care urmează să fie plantați în comuna Berca, lângă Viforâta.

Ce îi mai trebuie acum buzoianului?

Oameni cu suflet, care să dea o mână de ajutor la împădurit. Evenimentul unic se va desfășura cu sprijinul primăriei iar la plantare va participa și cunoscutul grup Buzăul curat, cu care Adrian colaborează la această inițiativă și pentru Buzău.

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns