zodii perfecționiste

Există trei zodii care NU sunt doar bine organizate, ci de-a dreptul perfecționiste!


Casă mereu curată? Lucruri aranjate la locul lor? Nici fir de praf? Haine călcate? Se poate să trăim așa într-o lume nebună? La prima vedere nu, dar există trei zodii care sunt nu doar extrem de organizate, ci și de-a dreptul perfecționiste.

Leii perfecționiști

Chiar dacă nu par, Leii sunt persoane extrem de bine organizate, care nu suportă dezordinea și mizeria, așa că vor face totdeauna tot ce le stă în putință pentru ca totul în jurul lor să strălucească.

Nici la serviciu aceștia nu vor primi observații, pentru că vor fi extrem de atenți la lucrurile importante și rare sunt momentele în care pleacă urechea la vreo bârfă a vreunui coleg. Chiar dacă Leii sunt parteneri de nădejde, e bine ca din când în când să le spuneți cât de minunați sunt.

Scorpionii atenți la detalii

Foarte perseverenți și atenți la detalii sunt Scorpionii, care vor face orice sacrificiu pentru a avea succesul pe care și-l doresc. Asemenea Leilor și acestora trebuie să li se reamintească cât de buni sunt, pentru că, mai mult ca orice, adoră laudele.

Capricornii nu fac greșeli…

Capricornii sunt nativii despre care se poate spune că încearcă să nu facă niciodată nici cea mai mică greșeală, fiind uneori obsedați de perfectionism.

Sigur că, oameni fiind, mai sunt momente când fac și ei greșeli, dar atunci devin dezamăgiți și triști și e foarte greu să-I scoți din ale lor. Dacă le spuneți însă că sunteți mândri de ei, s-ar putea să aveți cele mai plăcute surprize…

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns