Femeia care timp de mai mulți ani nu are un partener: ce este în neregulă cu ea?


O femeie singură sau liberă, în principiu, nu poate fi fericită. Ea neapărat trebuie să fie furioasă și insuportabilă. Cunoscute afirmații, nu-i așa? Iar dacă o femeie trăiește singură de câțiva ani, arată bine, este drăguță și fericită, totuși, ce-i cu ea? De ce nu e cu un bărbat?

O asemenea femeie, chiar și pentru a bate un cui în perete, ea nu simte necesitatea să fie cu cineva. Mai mulți ani în urmă a avut pe cineva. Au existat momente romantice, a existat dragoste, serenade sub clar de lună, cuvinte frumoase, dezmierdări, declarații de iubire, jurăminte.
Apoi au urmat reproșurile, amenințările, chiar și unele lovituri. Au urmat nopți nedormite, lacrimi și durere. A urmat

S-a lipsit de serenadele sub clar de lună și de ritualul de a-i satisface toate dorințele. Toate colțurile casei au fost curățate de toate sticlele de bere și de ciorapii murdari. Neavând nimic de făcut, strângând din dinți, și-a construit o carieră de succes.

Femeile din jur au început să bârfească zgomotos.

Unii bărbați, aflând detalii picante de la acele femei, i-au prezis apariția mai multor semne de manifestare subtrahineză cronică în cea mai gravă formă: va roade creierii celor din jur și se va răzbuna pe toți oamenii din jurul ei.
Oare această femeie nu și-a dorit să se răzbune pe toți acești binevoitori care îi bagă cu forța un bărbat în viața ei? Nu. Ea e femeia puternică care continuă să-și trăiască viața frumos, colorat, intens, fără să dea explicații nimănui, fără să simtă nevoia de a fi cu cineva atât timp cât nu-și dorește din inimă acest lucru.

Ea e femeia care nu mai vrea obligații, nu mai vrea probleme în plus. Nu pentru că nu are atenție din partea bărbaților, ci pentru că ea nu mai simte necesar acest lucru. Este femeia inteligentă, încă atrăgătoare, încă plină de viață care știe sigur ce vrea indiferent ce spun cei din jurul ei.
Ea știe sigur cine este, ce simte, ce așteptări are. Probabil în viața ei va apărea și acel bărbat care să o merite, dar până atunci ea va trăi viața așa cum vrea ea, fără să ceară voie cuiva dacă să fie sau nu fericită.

Sursa: devorbacutine


About the author

Maya O.

View all posts