Florin Ristei, detalii despre cea mai mare decepție amoroasă din viața lui: „Am suferit și am fost respins”


Chiar dacă este un artist efervescent și tonic, atunci când vine vorba de viața sa amoroasă, Florin Ristei se transformă într-o persoană rezervată, care își ține trăirile din intimitate departe de lumina reflectoarelor.

Chiar și așa, Florin Ristei a făcut publică relația lui cu Naomi Hedman, femeia care i-a pus inima pe jar și pe care a cunoscut-o în cadrul competiției de talente, „X Factor”. Și dacă acum a cunoscut fericirea pe plan amoros, decepțiile în dragoste nu îi sunt deloc străine artistului.

Cântărețul a mărturisit că a suferit și a fost respins de o femeie care îi căzuse cu tronc, însă este de părere că toate trăirile pe care le-a avut până în prezent, l-au modelat ca personalitate.

„Da, am suferit, da, am fost respins, da, am fost în limbă după cineva, da, da, da! Le-am făcut pe toate.”, a spus Florin Ristei pentru viva.ro.

Cine este noua iubită a lui Florin Ristei

Naomi Hedman este un model internațional cunoscută grație show-ului britanic „Ex on the beach”, în cadrul căruia a participat în 2016. Pe lângă succesul pe care îl are în lumea modei, bruneta în vârstă de 27 de ani este cunoscută și grație talentului ei muzical.

Mai mult de atât, noua iubită a lui Florin Ristei o cunoaște și pe Nicki Minaj cu care urmează să colaboreze pentru un proiect.


About the author

Maya O.

View all posts