semne iubire

Gesturi care îl trădează… Așa îți dai seama că este îndrăgostit nebunește de tine!


Bărbații sunt greu de înțeles, va spune orice femeie… Dar când ne îndrăgostim, totul se schimbă și am vrea să primim tot atât de multe dragoste ca acea pe care o dăruim.

Însă mereu ne întrebăm dacă suntem doar o aventură pentru el sau ne iubește. Cum putem afla asta? Fiind atente la anumite gesturi ale bărbatului care trădează iubirea ce ne-o poartă.

Vă oferă flori fără vreun motiv anume

Vreți să știți dacă e iubire sau doar atracție fizică între dumneavoastră și bărbatul care vă este alături? Puteți fi sigură de iubirea lui dacă vă mulțumește că faceți parte di viața lui și apreciază tot ce faceți pentru el și pentru relație.

Specialiștii spun că dacă un bărbat vă privește cu drag în timp ce dormiți, vă studiază chipul, atunci e clar că vă iubește din toată inima. La fel de mult e dispus să fiți împreună dacă își dorește să doarmă și să se trezească alături de dumneavoastră în fiecare dimineață.

Primiți flori fără nici un motiv? I-ați cucerit inima, iar el nu știe ce să mai facă ca să vă arate dragostea pe care o are în inimă pentru dumneavoastră.

Vă face mici cadouri?

La fel de îndrăgsotit este și dacă vă oferă mici cadouri. Vă adoră și îi place mult să vă vadă că vă bucurați ca un copil. De asemenea, dacă un bărbat vă spune cât de mult vă iubește înainte să faceți dragoste și vă ține în brațe după acest moment, înseamnă că vă iubește cu adevărat.

Dacă se întâmplă invers, din nefericire, e atras de dumneavoastră doar din punct de vedere fizic.

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns