Gina Pistol, reacție acidă, după ce a fost criticată dur pentru modul în care arată: „Nu trebuie să suport nesimțirea”


Deși este o fire extrem de calmă, care întotdeauna știe să gestioneze situațiile tensionate, iată că de data aceasta, comentariile negative pe care le-a primit din partea urmăritorilor săi au făcut-o pe Gina Pistol să răbufnească!

La una dintre fotografiile pe care le-a publicat pe contul său de socializare, Gina Pistol a primit un mesaj din partea unei internaute, care a scos-o din pepeni. Femeia a criticat-o pe prezentatoarea TV din cauza piercing-ului pe care îl poartă, chiar sfătuind-o că trebuie să accepte și păreri negative din partea fanilor, nu doar complimente.

”Dacă urăști să ți se spună cum trebuie să fii, nu mai posta poze! Trebuie să accepți și laude, dar și critici. Apropo, chiar ești oribilă cu belciugul acela în nas”, i-a scris o internaută Ginei Pistol.

Enervată la culme de cuvintele scrise de internaută, Gina Pistol i-a transmis un mesaj acid atât ei, cât și celor care au același comportament fața de ea. Prezentatoarea TV a mărturisit că deși este o persoană publică, asta nu înseamnă că trebuie să accepte cuvinte urâte din partea celor care o urmăresc.

Ba chiar mai mult, blondina le-a oferit și o soluție celor care nu prea o au la inimă: să îi dea unfollow și să nu se mai uite la ce postează ea.

„Acele mesaje impertinente primite la pagina mea, legate de pozele pe care eu le postez… în lumea în care mă învârt eu, accesoriul ăsta se numește piercing. Te dai cu părerea fără să îți ceară nimeni părerea. La mine la țară, dacă vrei să vezi un belciug, te duci într-o cocină sau într-un grajd, SCRIE ANTENASTARS.RO.

Răutatea asta ascunsă în spatele unui cont nu îmi place. Nu trebuie să îmi asum nesimțirea și impertinența unei persoane. Nu vreau să las pe nimeni să îmi spună cum trebuie să fiu.”, a spus Gina Pistol.


About the author

Maya O.

View all posts