Greșeli, pe care bărbații adevărați nu le iartă la o femeie


Sunt lucruri pe care un bărbat bun, echilibrat nu va dori să le găsească la femeia vieții lui:

1. Oferi prea mult

Femeile sunt mai grijulii decât bărbații, prin urmare tind să-și protejeze partenerul. Dacă vei investi prea mult în relația pe care o ai, chiar dacă ai intenții bune, acest lucru va duce, fără îndoială, la consecințe negative pentru relația ta.

Motivul este că, deși îți concentrezi toate eforturile asupra binelui relației și satisfacerii nevoilor partenerului, nevoile tale personale sunt trecute cu vederea. Ambii trebuie să aveți aceleași drepturi, să vă bucurați de relație împreună, să vă completați reciproc, dar fără să vă supuneți orbește.

2. Ierți întotdeauna

Când o persoană greșește, ea trebuie să recunoască acest lucru, să își ceară iertare și să fie iertată. Dar această regulă nu se aplică întotdeauna. Dacă aceeași greșeală se repetă de mai multe ori, înseamnă că partenerul tău nu este conștient de greșeala sa sau o face în mod intenționat, pentru a te enerva.

Acesta este un semn rău. Atâta timp cât este încrezut că îl vei ierta, niciodată nu va simți că se comportă greșit.

3. Sunteți mereu împreună

Este minunat să vrei să-ți petreci tot timpul împreună, dar fiecare persoană trebuie să aibă timp liber și pentru sine. Dacă nu-l vei sufoca cu dragostea ta, bărbatul drag se va întoarce la tine și mai fericit.

Un bărbat echilibrat căută același echilibru și într-o relație. Nu vrea alătuiri o femeie dependentă, care se jertfește prea mult. Pentru el relația este munca zilnică a doi oameni.

Sursa: devorbacutine.eu


About the author

Maya O.

View all posts