citate hillary clinton

Hillary Clinton: „Oamenii pot să mă judece pentru ceea ce am făcut. Și cred că atunci când cineva se află în ochii publicului, asta se întâmplă.”


Hillary Diane Rodham Clinton (născută la 26 octombrie 1947) este un politician și diplomat american, Prima Doamnă a Statelor Unite, în perioada 1993-2001, Senatorul SUA din New York, din anul 2001 până în 2009, Secretarul de Stat al Statelor Unite ale Americii, până în anul 2013 și nominalizat al Partidului Democrat pentru Președintele Statelor Unite, la alegerile din 2016.

Deci, avem multe de la învățat de la ceastă femeie. Iată ce sfaturi de viață ne oferă, prin intermediul citatelor sale!

1. „Trebuie să încetăm să ne facem griji privitor la drepturile individului şi să începem să ne interesăm despre ce este cel mai bine pentru societate.

2. Nu confunda a avea o carieră cu a avea o viaţă!”

3. „Este un simţ pe care îl am… dacă rămâi pozitiv şi optimist, lucrurile vor ieşi bine.”

4. „Probabil cea mai proastă calitate a mea este că devin extrem de pasionată de ceea ce cred eu că este corect.”

5. „M-am luptat toată viaţa pentru ca femeile să aibă dreptul de a face propriile alegeri, în viaţa lor personală şi profesională. A fost alegerea mea.”

6. „Noroc? Eu nu cred în noroc. Nu m-am bazat niciodată pe el şi mă tem de oamenii care o fac. Pentru mine norocul înseamnă cu totul altceva: multă muncă.”

7. „Ia critica în serios, însă nu personal. Dacă există adevăr sau valoare în această critică, încearcă să înveţi din ea. În caz contrar, nu lăsa să te afecteze!”

8. „Fiecare moment pe care îl irosim privind înapoi ne împiedică să mergem mai departe. În această lume şi în lumea de mâine trebuie să înaintăm împreună sau să nu înaintăm deloc.”

9. „Ţinteşte întotdeauna cât mai sus, munceşte din greu şi crede în tine! Şi, când te împiedici, păstrează-ţi credinţa! Când eşti pus la pământ, ridică-te şi nu asculta niciodată de cei care spun că nu poţi sau că nu trebuie să mergi mai departe.”

10. „Dacă trăieşti îndeajuns, ajungi să realizezi că multe dintre lucrurile care ţi se întâmplă în viaţă nu le poţi controla. Cum gestionezi lucrurile în schimb, asta îţi dă control. Încerc să nu uit lucrul acesta.”


About the author

Maya O.

View all posts

Lasă un răspuns