Horoscop pe mai multe zile

Hororscopul între 10 și 13 ianuarie, uite ce ți-au rezervat astrele!


Zilele acestea astrele se vor concentra destul de mult pe semnul Capricornului.

Tensiunea este posibila si s-ar putea incuraja argumentele, asa ca trebuie sa gasiti un compromis. Intensitatea continua pe masura ce soarele se aliniaza vineri cu Pluton, ceea ce ar putea determina o decizie cheie sau o schimbare.

Berbec

Te concentrezi pe responsabilitate si esti gata sa iti atingi obiectivele. Venus se alatura expansivului Jupiter in Sagetator si sectorul tau de orizonturi indepartate, ceea ce inseamna ca ar fi timpul sa cauti sfatul unui expert (profesor – terapeut – antrenor de viata) care ti-ar putea deschide noi oportunitati.

Taur

Exista o oportunitate de care ar trebui sa profiti. Venus, planeta ta, te-ar putea ajuta sa iti implinesti unele dorinte arzatoare.

Gemeni

Vei imbratisa schimbarea, iar weekend-ul iti va oferi ocazia sa evoluezi spiritual. Fa-ti timp pentru tine, oricat de ocupat ai fi.

Rac

E timpul sa stabilesti niste limite cu familia si sa pui piciorul in prag. Trebuie sa te concentrezi asupra lucrurilor care sunt importante pentru tine si nu poti face asta cu alti oameni care te trag in directia lor.

Leu

In ultimul timp ai lucrat din greu si probabil ca resimti asta. Din fericire, astrele iti ofera ocazia perfecta sa-ti restructurezi stilul de viata si rutina, chiar acum.

Fecioara

Vrei sa te promovezi? ACUM E MOMENTUL! Ai o linie foarte intensa in sectorul de creativitate si auto-exprimare, ceea ce inseamna ca poti fi gata sa pui totul spre lansarea unui produs sau obtinerea recunoasterii pe care o meriti.

Balanta

Problemele de la domiciliu ti-au luat mult timp si multa atentie. Cu toate acestea, cu Venus alaturi, este posibil sa realizezi ca a venit momentul sa mai faci si ce iti place tie.

Scorpion

In prezent, te concentrezi puternic asupra sectorului de discutii si de ganduri, dar asigura-te ca nu te dau peste cap problemele banale. Incearca sa iesi putin din casa si sa te simti bine in compania prietenilor.

Sagetator

Vrei sa fii aventuros, dar trebuie sa gandesti practic. Mai ales cu finantele tale, nu ignora senzatia de a economisi banii, in loc sa ii cheltui.

Capricorn

Acum te aprinzi! Muncesti din greu si tragi pe toate planurile. Aminteste-ti, totusi, ca viata nu consta doar in munca, cei dragi, este posibil, sa aiba nevoie de tine.

Varsator

S-ar putea sa te simti serios verificat de cei din jur si nu prea iti place asta. In aceasta saptamana vei dori, de asemenea, sa cauti compania prietenilor, care te fac fericiti si iti usureaza starea de spirit.

Pesti

Viata ta sociala este pe cele mai inalte culmi, acum! Fie ca este vorba de prieteni sau de cariera, este posibil sa fii chemat sa ajuti la punerea in practica a unui plan.


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts