Horoscop lunar complet: Horoscopul Octombrie 2020 pentru toate zodiile


Cea de-a doua lună a toamnei 2020 este o lună interesantă din punct de vedere astrologic pentru multe dintre zodii. Descoperiți cum stau zodiile cu dragostea, banii, cariera și sănătatea în octombrie 2020 și citiți principalele previziuni astrale ale lunii!

Horoscop octombrie 2020 pentru zodia Berbec

Octombrie 2020 aduce pentru Berbec multă veselie, optimism și entuziasm, dar și dorința de afecțiune și de a te afla în preajma celor dragi, bucurându-te de căldura și prezența lor. Acolo unde este nevoie de schimbări, Berbecul le va implementa fără probleme căci luna este favorabilă transformărilor personale și în carieră. Momentul real al acțiunii va începe însă odată cu data de 20, când strategiile puse la bătaie își vor dovedi și rata de funcționalitate.

Pe acest drum al schimbărilor, vor fi niște provocări, dar le accepți cu curaj, percepându-le ca pe un nou început. Nativii single își îmbrățișează statutul, profitând de orice ocazia pentru a socializa, a interacționa, pentru a îmbrățișa necunoscutul și aventura. Începutul și sfârșitul de lună sunt perfecte pentru a pune bazele unei noi relații sau de a aduce mai mult romantism și tandrețe în cuplurile deja formate.

Horoscop octombrie 2020 pentru zodia Taur

Începutul lunii octombrie este un pic dificil pentru zodia Taur, dar îți vei reveni cu siguranță pe parcurs. Anumite schimbări de planuri cauzate de propria sănătate sau de starea de sănătate a unei persoane apropiate te dau puțin peste cap și va trebui să îți reconfigurezi puțin traseul. Mulți Tauri s-au angajat în această perioadă în noi începuturi și noi joburi și pentru ei luna octombrie va fi o lună de adaptare, de testare și de încercări.

De asemenea, la locul de muncă, în a doua săptămână a lunii, apar anumite evenimente care te motivează și mai mult să faci pașîi necesari pentru a îți atinge obiectivele. Dacă în lunile iulie și august planurile tale au eșuat în a se concretiza, cu ajutorul lui Jupiter, încet, dar sigur, lucrurile încep să se materializeze și să prindă un contur real, începând mai ales cu a doua jumătate a lunii. Te gândești în ultima vreme la o veche iubire și mulți Tauri chiar se gândesc serios la posibilitatea unui nou început alături de ea.

Horoscop octombrie 2020 pentru zodia Gemeni

Indiferent de vârsta pe care o ai, trebuie să știi că în această luna, datorită poziției Soarelui, dar și a lui Venus și Marte, relația cu mama și educația capătă prioritate pentru tine în luna octombrie sau sunt puternic aspectate de astre. Este foarte posibil să ai parte de ajutorul acestei persoane pentru a înțelege anumite aspecte ale vieții tale sau pentru a evolua și a lua unele decizii legate de viitorul tău educațional. Unii nativi sunt susținuți de familie, chiar și financiar, în a face o investiție majoră precum o mașină sau o locuință.

Octombrie aduce înțelepciune și pentru acei nativi a căror căsnicie sau viață amoroasă era tulburată de un sentiment de înstrăinare. În loc să aștepți ca schimbările în bine să parvină de la partenerul tău, preiei inițiativa și încerci să abordezi tu problemele. Nu lua decizii pripite înainte de a nu vorbi deschis și sincer cu partenerul tău, punându-vă pe tavă toate sentimentele. Pentru cei single, zilele de 1-9 octombrie pot aduce niște întâlniri surpriză în care au loc schimburi inedite de emoții și idei.

Horoscop octombrie 2020 pentru zodia Rac
Luna octombrie îi ține ocupați și în priză pe nativii din zodia Rac. Ai foarte multe lucruri de rezolvat în această lună, foarte posibil lucruri administrative, organizatorice sau care țin de locuință, renovări și acte. Te înhami însă cu răbdare și le rezolvi încet și pe rând, căci în momentul prezent aceasta pare a fi cea mai bună soluție. Partenerul de viață este drăgăstos și afectuos, însă pot exista mici divergențe de opinie legate de anumite schimbări în ceea ce privește viața împreună. Cu cât petreceți mai mult timp împreună și comunicați eficient, cu atât mai mult acestea se dizolvă, iar legătura voastră se sudează mai bine.

Odată cu ziua de 24 octombrie, astrele invită nativii single către iubire și conexiuni puternice, flirtul și conversațiile spumoase deschizând drumul unei potențiale relații. Cei deja într-o relație sunt invitați de astre să dea frâu liber romantismului. La locul de muncă, ți se cere opinia din ce în ce mai des și ai de onorat mai multe întâlniri și proiecte ce stau sub semnul reușitei.

Horoscop octombrie 2020 pentru zodia Leu
Luna octombrie debutează pentru zodia Leu cu mult avânt și determinare. Eșți hotărât să îți schimbi viața și cariera în bine și acest aspect va fi mai mult decât vizibil pe plan profesional. Reușești să comunici excelent cu partenerii tăi de afaceri sau cu colegii cu care colaborezi, dar și să rezolvi în același timp cu eficiență problemele care au apărut, impresionându-ți superiorii cu abilitățile tale.

Pe de altă parte, anumiți nativi Leu care își doreau să se scoată pe ei înșiși din ceea ce li se părea a fi un “blocaj” financiar și profesional reușesc să își găsească un job nou. Alții își schimbă modul în care abordează afacerile, reevaluându-și tacticile și metodele. Sănătatea este un aspect față de care trebuie să manifeșți mai mult atenție și grijă luna aceasta. Bolile cronice au nevoie de o nouă reevaluare și de un management eficient, dar și de schimbarea stilului de viață. Trebuie să te menajezi și emoțional și să înveți să te relaxezi mai mult, dar și să accepți sprijinul partenerului de viață.

Horoscop octombrie 2020 pentru zodia Fecioară

Pentru Fecioară, octombrie 2020 este o lună a abundenței financiare. Banii au tendința de a curge liber în această perioadă în viața ta și de a-și regăsi drumul către tine. Ești extrem de creativ în această lună în a crea oportunități de mărire a veniturilor, iar inteligența ta financiară este maximă. Unele Fecioare au însă tendința de a fi mai emoționale în a doua jumătate a lunii octombrie și de a acorda emoțiilor mai multă amplitudine decât ar fi cazul. Dar partenerul de viață este înțelegător, răbdător, comunicativ și își alege cuvintele cu grijă și iubire față de tine.

De asemenea, nativii single ar trebui să fie atenți și la inimile lor căci există riscul de a fi puțin dezamăgiți în dragoste sau de o anumită persoană (o acțiune a acesteia). Este posibil ca o relație aflată în stadiul incipient să se încheie înainte de a începe și să nu își atingă potențialul. La locul de muncă, îți poți îmbunătăți eficiența și experiența investind într-o bună comunicare cu parteneri sau colegi seniori.

Horoscop octombrie 2020 pentru zodia Balanță

Emoțiile sunt intense și alambicate în această lună în inima Balanțelor, cu atât mai mult cu cât Mercur are un cuvânt de spus până pe 28 octombrie în ceea ce privește compatibilitatea acestei zodii. Încearcă să menții plăcută și pașnică relația cu partenerul de viață și să dai dovadă de înțelegere și compasiune acolo unde este cazul. În ultima vreme, te preocupă anumite probleme legate de job și viitorul tău profesional și ai tendința de a-ți descărca nervii și temerile pe partenerul de viață. Nu îi răni însă sentimentele și adu-ți aminte că vă aflați în aceeași barcă și că aveți un obiectiv comun.

Venus va tempera însă micile tensiuni, ba chiar îi va ajuta pe cei single să stabilească noi alianțe în iubire, să aprindă această scânteie a dragostei sau chiar să se implice într-un angajament stabil și de durată. Nativii Balanță sunt extrem de atrăgători în această perioadă în ochii persoanelor de sex opus. În privința banilor, ai tendința de a cheltui mai mult decât este nevoie pentru a acoperi cheltuielile familiale.

Horoscop octombrie 2020 pentru zodia Scorpion

Pentru Scorpion, ultimele două săptămâni ale lunii octombrie sunt extrem de benefice călătoriilor și relaxării, ba chiar putem numi această perioadă drept una dintre cele mai bune în acest sens. Single sau în cuplu, nu ezitați să vă luați o minivacanță în această perioadă. Este chiar recomandat pentru a vă reîncarca bateriile, pentru a sparge rutina în cuplu, dar și față de voi înșivă, pentru a vă reconfigura mental, pentru a simți mai intens bucuria de a trăi.

În plus, prin intermediul acestei excursii, cei single se pot apropia mai mult de o persoană care nu le este deloc indiferentă. Pe plan profesional, la locul de muncă nu sunt mari schimbări în această perioadă, ba chiar putem numi această lună drept una a stabilității. Este însă excelentă pentru claritatea ta mentală și te va ajuta să te regenerezi și să îți refaci forțele pentru lunile solicitante care vor urma. Reușești în această lună și să îți reorganizezi finanțele astfel încât să ai mai multă flexibilitate în viitorul apropiat.

Horoscop octombrie 2020 pentru zodia Săgetător

Ai un program plin la locul de muncă și apar provocări noi cărora ești nevoit să le faci față, însă și resursele tale și spiritul creativ cu care găsești soluții sunt pe măsură. Reputația Scorpionilor are mult de câștigat în această perioadă, iar imaginea personală câștigă influență și respect în rândul coechipierilor. Ai grijă însă și de energia și vitalitatea ta și nu le lăsa să se epuizeze. Încearcă și să te relaxezi și să te deconectezi de activitățile profesionale astfel încât să poți gestiona și stresul mai bine.

Este adevărat că ai nevoie să petreci timp doar tu cu tine, dar când vei reveni și către ceilalți, îți recomandăm orice activități care îi implică pe prietenii sau pe oamenii dragi sufletului tău. Îți vei extrage și de aici un suflu nou de viață.

Totodată, în viața nativilor single, ludicul joacă un rol important, iar noi scenarii de iubire își fac simțită prezența în inima ta aventuroasă. O atracție fizică poate conta mai mult decât rațiunea în această perioadă. În iubire, nativilor Săgetător căsătoriți sau aflați într-o relație le este bine și foarte bine. Se simt iubiți, apreciați, protejați.

Horoscop octombrie 2020 pentru zodia Capricorn

Capricornul se angajează într-un stil de viață activ luna aceasta și își ia cu responsabilitate angajamentul de a-și purta mai mult de grijă lui însuși pentru a putea avea grijă și de cei dragi. Pe plan profesional, apar mai multe proiecte simultan la orizont, însă stabilirea unor obiective noi pe termen scurt și lung te va ajuta să îți menții direcția și să îți stabilești mai bine identitatea profesională. Dacă ești căsătorit sau aflat într-o relație, partenerul de viață îți poate solicita mai mult prezența din dorința de a se apropia de tine și de a deveni în același timp și cei mai buni prieteni. Rememorați vechi amintiri în această perioadă și ajungeți la concluzia și că este momentul să construiți altele noi, astfel că este foarte posibil să petreceți un weekend departe, în doi.

Pentru unii Capricorni, această perioadă poate însemna aducerea pe lumea unui nou copil sau chiar o căsătorie. Alți nativi Capricorn, cei single și aflați în căutări, pot întâlni o persoană interesantă și atrăgătoare, de care se simt puternic atrași. Fiți însă sinceri cu așteptările pe care le aveți de la această persoană, astrele vorbesc mai mult despre incompatibilități de caracter în această perioadă, scrie horoscop.gabor.ro.

Horoscop octombrie 2020 pentru zodia Vărsător

Influențele planetare aduc multă luciditate și claritate mentală în octombrie pentru această zodie. Vărsătorul reușește să se înțeleagă mai mult ca niciodată. Înțelege cine este, cum este, ce își dorește și ce nu, astfel încât poate să își planifice mai bine propria viață în funcție de aceste coordonate de bază. Ai tendința de a fi intolerant și agresiv în anumite chestiuni, ceea ce nu te caracterizează, dragă Vărsător, dar acest lucru se întâmplă fiindcă rănile tale mai vechi nu sunt încă vindecate. Influența lui Marte, Mercur și a lui Venus este resimțită puternică în viața multor Vărsători în această perioadă, aducând pasiune, romantism, dar și contradicții pe plan emoțional. Cu Marte de partea lor pana pe 22 octombrie, Vărsătorii single au șansa reală de a cunoaște un potențial partener strălucitor, față de care simt un real interes, dar și multă nesiguranță și nehotărâre.

Deși ești foarte atras de această persoană, simți că lipsește acel element de profunzime și acea uniune a minților și a sufletelor după care tânjești. Pe plan financiar, resimți nevoia unor venituri mai mari, mai ales la mijlocul lunii, când cheltuielile tale îți depășesc veniturile. Relația cu o figură paternală sau de autoritate revine și ea în centrul atenției în ultima jumătate a lunii, ajutându-te să îți clarifici mai bine obiectivele pe viitor. Pentru unii, această persoană îți poate deschide noi uși și oportunități de afaceri, de colaborare sau de viziune.

Horoscop octombrie 2020 pentru zodia Pești

Dacă septembrie a fost o luna mai statică, ideală pentru regenerare și reconectare cu sinele tău, Octombrie este momentul perfect pentru a accepta noi provocări și a-ți extinde orizonturile și interesele. Planetele sunt de partea ta, dragă Pești, îți dau încredere și optimism că poți îndeplini ceea ce visezi, atâta timp cât crezi și acționezi. În plus, mulți Pești care s-au pierdut puțin pe drumul lor vor primi în această perioadă îndrumare din partea universului, fiind aproape ghidați cosmic înspre ceea ce își doresc.

Relația cu partenerul de viață în această lună este complexă și cunoaște o evoluție frumoasă și apropiere, chiar dacă Mercur poate aduce anumite probleme în comunicare, iar Marte forțează un pic și el mâna egoismului. Atâta timp cât primează iubirea adevărată și binele reciproc, lucrurile vor merge însă cât se poate de bine între voi. Unele din relațiile noi de iubire care îi implică pe nativii Pești single și care se nasc în perioada 5-29 octombrie poartă cununa reușitei și se pot solda chiar cu o căsnicie în viitorul apropiat sau imediat.


About the author

Maya O.

View all posts