Horoscop Mariana Cojocaru – Zodia care suferă o trădare în dragoste


Berbec
Berbecii trebuie să se întrebe de două ori înainte să acționeze, în orice problemă pe care o au în această perioadă. Ar putea avea o atitudine ceva mai tăioasă față de cum se întâmplă în mod normal și este clar că vor trebui să își tempereze impulsurile agresive.

Taur
Taurii se simt și ei puși la încercare ceva mai mult de către destin. În perioada 25-31 octombrie 2020 este important să își aducă aminte că orice acțiune poate avea mai încolo repercursiuni. Trebuie să aibă ceva mai multă grijă în ceea ce spun și cum acționează, dar și să își păstreze mina realistă.

Gemeni
Gemenii pot face demersuri uriașe să pornească o afacere. Acestor nativi le este tot mai clar că trebuie să își urmeze propria cale la nivel de afaceri și vor primi încurajări ce le sunt benefice.

Rac
Racii ar putea ca în această perioadă să se regăsească într-o decepție amoroasă neașteptată. Vor avea foarte multe discuții cu partenerii lor de viață și vor ajunge la câteva concluzii care le zdruncină lumea din temelii. Nu trebuie să își piardă însă optimismul.

Leu
Leii au nevoie de o pauză și le este indicat să se odihnească mai mult, pentru că în calea lor se arată mari provocări pe care este necesar să le înfunte. Le vor face față cu brio și vor arăta că se descurcă în orice situație, chiar dacă pentru ei în această perioadă conjuncția este cea de Soare cu Mercur retrograd.

Fecioară
Fecioarele pot întâmpina în următoarea săptămână câteva probleme de sănătate. Le este recomandat să nu facă efort dacă au primit o indicație contrară să nu se epuizeze. Viața de familie își spune ceva mai mult cuvântul și va avea o mare încărcătură emoțională pentru ei să se apropie de cei dragi.

Balanță
Balanțele au parte de câteva tensiuni pe care le resimt și ce ar putea să le zdruncine relația de cuplu. Mercur este retrograd și Soarele aflat în zodia Scorpion le poate accentua unor nativi latura ceva mai agresivă.

Scorpion
Cei născuți sub acest semn zodiacal au parte de momente însemnate, constelația actuală fiind asupra lor o vreme. Vor simți cum li se trage preșul de sub picioare și ar putea să întâmpine, la fel ca Racii, o decepție din iubire.

Săgetător
Săgetătorul poate să treacă prin foarte multe provocări în această perioadă. Din pricina faptului că Mercur retrograd și Soarele se află în Scorpion, acest factor astral le va influența total starea generală.

Capricorn
Capricornii vor pune mai mare preț pe viața lor socială și își apreciază ceva mai mult prietenii și apropiații. Vor putea resimți o încărcătură emoțională destul de puternică cum se îndreaptă spre ei din acest motiv și vor avea răgazul necesar să își arate aprecierea.

Vărsător
Vărsătorul este una din zodiile pentru care se anunță vremuri destul de grele și trebuie să fie atenți la sănătate. Le este recomandat să evite orice activitate îi poate pune în primejdie, din pricina cuadraturii astrologice ce se regăsește și în Lilith.

Pești
Peștii vor avea o perioadă în care nu se simt chiar în largul lor, dar nu trebuie să se îngrijoreze. Nici pentru ei săptămâna ce urmează nu se anunță foarte favorabilă. Vor putea înfrunta orice provocare cu succes și la locul de muncă.


About the author

Maya O.

View all posts