Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, pentru perioada 19 -25 octombrie 2020. Două zodii pierd totul


Iată ce anunță runele pentru fiecare zodie în parte, pentru săptămâna 19-25 octombrie. Care este zodia care are parte de mult succes.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă seara, la emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, horoscopul runelor pentru săptămâna 19-25 octombrie 2020.

Se anunță o săptămână de neuitat pentru Pești care au parte de bani și de copii, dacă își doresc, iar Taurii se bucură în sfârșit de mari schimbări în viață. Ne așteaptă o săptămână plină, chiar dacă suntem în Mercur Retrograd. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte:

BERBEC

Săptămână tumultoasă, un uragan, va susține bătălii furtunoase. Nu vă alarmați, nu produceți certuri și scandaluri pentru că toate se vor aranja și tot tu ieși câștigător, scrie antena3.ro.

TAUR

Să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore. Tot anul i-a atenționat de schimbări și nu au de gând să primească nimic.

GEMENI

Sunt cu un pas înainte. Se continuă lucrurile bune pentru ei. Pregătiți-vă pentru o perioadă bună. E din bine în mai bine.

RAC

Primește un cadou surpriză sau o sumă importantă de bani. O săptămână cu vești bune pentru că își doresc demult.

LEU

Să dea frâu liber iubirii. Dar o dragoste nouă, fierbinte, la cote înalte.

FECIOARĂ

Vrea să susțină o bătălie. Are chef de ceartă. Dar ea trebuie să aibă răbdare. Nu e cazul să porniți bătălii pentru că tot voi veți câștiga.

Nativii Balanță încep o viață nouă

BALANȚĂ

Sunt pregătite să înceapă o viață nouă. Revigorare pe toate planurile. Sunteți cu capul pe umeri și nu veți face greșeli în exprimare.

SCORPION

A mai primit o atenționare. Mobilizați-vă cu toate forțele să vă consolidați poziția, la muncă sau acasă. Trebuie să arată cine este.

SĂGETĂTOR

Pleacă într-o mică călătorie, de relaxare. Se ceartă tare cu partenerul/a.

CAPRICORN

Marcaj asupra vieții. Atenție la persoanele însurate.

VĂRSĂTOR

Cea mai benefică rună! Realitatea îi aduce multe schimbări benefice. Și bani și aventură, relații. Mare veselie în viața lor.

PEȘTI

Își dorește fertilitate și belșug și totul se va îndeplini. Primesc și bani și copii, pentru toți cei care își doresc.


About the author

Maya O.

View all posts