Horoscop săptămâna 23-28 noiembrie 2020 cu Mariana Cojocaru. Reorganizare în carieră pentru Lei, Racii compleți dezorientați


Urmează o săptămână plină de surprize pentru nativi. Racii au nevoie de o reorganizare în viață și Leii trec printr-o perioadă mai tulbure.

BERBEC
Sorele intră în Săgetător și anticipează evenimentele șoc care se vor produce pentru toate zodiile, în viața lor. De ce? Pentru că pe 30 noiembrie va fi o Eclipsă Penumbrală de Lună, iar pe 14 Decembrie va fi o Eclipsă Totală de Soare. Probleme în dragoste pentru unii dar și probleme financiare pentru alții. Vizează sănătatea, evident! Cariera se pregătește de schimbări mari și vrea soluții karmice, individuale.

TAUR
Spuneam de la Berbec ce șocuri astrale se întrezăresc și pentru voi, datorită celor două eclipse. Să vedeți ce dezastre se pot produce cu astfel de aspecte. Lilith din zodia voastră vă afectează relațiile sentimentale și matrimoniale, dar și unele relații de familie. Nici cu sănătatea nu se stă pe roze. Fiind aspect karmic complex, explicațiile și căile de salvare se pot vedea doar pe viețile voastre anterioare…

GEMENI
Perioadă premergătoare eclipselor, care anticipează cum puteți fi aruncați de pe Axa de Destin. Nu înțelegeți de ce mulți(e) veți dormi cu dușmanul în pat?! Karma compatibilităților vizează dragostea și copiii. Cariera anunță schimbari neașteptate și obligatoriu va trebui să faceți ceva, care se vede doar pe astrograma vostră complexă și doar individul.

RAC
Dacă dragoste nu e…sănătatea este afectată. De ce? Pentru că mulți când intră în relații nu se gândesc că pot ajunge la certuri, dispute, separare, divorț. Unii nu au înscrisă nici măcar menirea și se căsătoresc forțând norocul, Lilith fiind în Taur și Soarele în Săgetător. Sunteți complet dezorientați în carieră.

LEU
Vremurile grele cer soluții karmice pe măsură, căci nu puteți acționa la voia întâmplării și cum vă taie capul. Karma vizează viața sentimentală și copiii din dotare. Multe lucruri nu se pot vedea decât pe astrograma karmică a fiecăruia, ceea ce înseamnă că nu pot fi indicate unele căi de ieșire, care ar fi ultra-generale și chiar ar putea să vă afecteze, inclusiv pe sănătate, sau cariera care cere reorganizare.

FECIOARĂ
Spuneam la celelalte zodii de aspectele șoc anticipate de următoarea serie de eclipse de la finele lunii noiembrie și jumătatea lui decembrie. S-a spus deseori că 2020 va fi un an foarte dificil, iar acum vine al treilea val generat de eclipse. Mulți aveți întrebări existențiale, la care răspunsurile sunt numai karmice, unice.

BALANȚĂ

Balanța- Furtună în amor sau carieră furtunoasă? Eclipsele anunță aspecte astrale. Eclipsa Parțială de Lună din 30 noimbrie și Eclipsa Totală de Soare anunță un final de an plin de încercări…deci furtunos. Compatibilitățile se vor dovedi incompatibilități, deci impas în dragoste sau sănătate. Vă și întrebați în ce relații ați intrat. Cei singuri, se întreabă de sortiți.

Horoscopul săptămânal pentru zodia SCORPION

Scorpion- Vă aduceți aminte de aspectul 2Malefic Kisses, de care spuneam de la finele anului trecut? Acum acest aspect este și mai puternic și mai vizibil și mai pregnant. Iubiri tip amăgiri, cu grad de compatibilitate redus sau…inexistent! Compromisuri, inclusiv pe carieră/sănătate.

SĂGETĂTOR

Săgetător- Dacă ați parcurs acest Horoscop, dar și cele din trecut, veți înțelege faptul că 2Malefic Kisses vă afectează devenirea, evoluția, viitorul. Cum sunt multe planuri existențiale, vă și întrebați de ce vi se întâmplă astfel de lucruri. Chiar și cei care consideră acum că sunt pe cai mari, vă spun că Eclipsele și tandemul Kiron-Retrograd(centaur) cu Marte din Berbec le va aduce evenimete șoc, în special pe partea de carieră.

Horoscopul săptămânal pentru zodia CAPRICORN

Capricorn- Perioada antemegătoare la Eclipsa din 30 noimbrie și cea din 14 decembrie care vă pune să alegeți între carieră și dragoste, deci alegeri! Cum la cei mai mulți dintre voi cariera este prioritară, e bine să știți că vor urma evenimente care vă atenționează și asupra sănătății. Cariera anunță schimbări de macaz, iar mulți nu veți ști în ce direcție să o luați. Karma e doar o busola care ajută să vă orientați.

Horoscopul săptămânal pentru zodia VĂRSĂTOR

Vărsător- Cum urmează două Eclipse, e bine să înțelegeți transformările profunde și încercările care urmează să se producă, în ceea ce privește sănătatea, dragostea, cariera. Fiți cu ochii în patru, karma nu uită și nu iartă!

Horoscopul săptămânal pentru zodia PEȘTI

Pești- Apar și pentru pești mari probleme în dragoste, și asta din cauza opoziției Venus-Marte Retrograd. Totodată, opoziția Lilith-Soare scoate la lumină multe secrete pe care le veți afla, poate chiar accidental. Mare atenție în această perioadă!


About the author

Maya O.

View all posts