zodia Balanță 2019

Horoscop zodia Balanță pentru anul 2019!


În cele ce urmează, Vlad Daia, astrologul nostru, vă va prezenta ce au rezervat astrele pentru tot anul 2019, nativilor din zodia Balanță!

Saturn

Aflat în 2019 în domiciliul sau, Saturn se află pentru tine în casa a patra, a familiei și a căminului. Aici Saturn te împinge să duci la un alt nivel relația cu familia, în 2019 pot veni mai multe lecții de rezolvat prin membrii familiei, deci depinde de tine să înțelegi ce ai de făcut și să cauți să îți înțelegi mai bine familia.

Sigur, pot exista certuri, dezbinări și alte probleme, dar ideal ar fi să lăsăți orgoliile deoparte și să căutați să construiți împreună, nu separat. Și locuința ta poate fi un punct de interes anul acesta, poți căuta să transformi locuința după bunul tău plac sau chiar să te muți. Oricum, din 2018 și până la sfârșit de 2020 plutește în aer un iz de transformare pentru tine, când vine vorba de imobile.

Jupiter

Jupiter se află și el în domiciliul său în 2019, mai exact în Săgetător, unde îți activează comunicarea, gândirea și călătoriile scurte. Aici te poate ajuta când vine vorba de idei și de găsirea soluțiilor la problemele tale de zi cu zi, este ideal să-ți faci acum planuri și proiecte, pentru a le pune ulterior în practică.

Comunicarea va fi la cote maxime și comunicându-ți nevoile, pot veni răspunsuri și soluții de la cei din jur. Și unele studii de scurtă durată sunt benefice anul acesta, așa că dacă dorești să înveți o nouă îndeletnicire, sau o nouă limbă, acum vei avea cel mai mare succes.

Uranus

Urnaus trece permanent anul acesta în casa ta a opta, un domeniu mai ascuns, ce ține de intimitate, moșteniri și alte resurse exterioare. Fiind activată și casa familiei de către Saturn, în următori doi ani ai șansele cele mai mari să primești o moștenire, niște cadouri venite de la alții, sau să fie nevoie să pui în ordine ceea ce ține de documente, fie că este vorba despre moșteniri, fie că este vorba de proprile tale imobile.

Și relația cu banca sau creditorii poate fi dată puțin peste cap iar unele informații să nu fie tocmai reale, de aceea verifică de două ori tot ce ține de aceste instituții. Interiorul tău este și el activat, fie că este vorba despre intimitate fie că este vorba despre chestiuni adânci din subconștientul tău. Te poți simți mai pierdut la aceste capitole, dar lucrurile trebuie să se clarifice, iar înainte de asta, apare haosul…caută să dai la o parte lucrurile în care nu mai crezi și să tinzi către un echilibru interior.

Eclipsele și nodurile lunare

Axa nodurilor lunare trece pentru tine pe segmentele carierei și al familiei, acolo unde va trebui timp de un an și jumătate să cauți un anume echilibru și să înveți lecțiile venite din aceste sectoare. Poți primi câteva daruri când vine vorba de carieră, posibil chiar să realizezi că nu faci ceea ce-ți dorești, ci i-ai lăsat pe alții să aleagă pentru tine, iar acum începi să ai gânduri serioase despre ce ai putea schimba în cariera ta, fie că este vorba de o nouă carieră, fie că schimbi abordarea carierei în ansamblul ei.

Din partea familiei vor veni câteva lecții importante și câteva echilibrări care trenează de ceva timp, ideal ar fi să încerci să observi care este lecția care ți se oferă. Trebuie să fii mai înțelegător cu membrii familiei și să corectezi atitudinea față de ei, acolo unde este cazul.


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts