Horoscopul lunii Ianuarie 2021 în detalii complete, pentru toate zodiile (Berbec – Pești)


Află ce le rezervă astrele celor 12 zodii pentru prima lună a anului 2021 și care sunt cele mai importante previziuni legate de dragostea, cariera, banii și sănătatea fiecărei zodii în luna ianuarie 2021.

Horoscop Ianuarie 2021 pentru zodia Berbec
Pentru Berbec, ianuarie 2021 este o lună activă din punct de vedere relațional și social, accentul căzând pe legăturile, întâlnirile și interacțiunile cu prietenii sau partenerii de muncă/ de afaceri. Considerați-o chiar un fel de rampă de inițiere în lunile pline de proiecte și activități profesionale care vor urma lunii ianuarie. Acum aveți șansa și timpul de a vă planifica obiectivele, de a pune totul pe hârtie, de a trage linii și a vă plănui pas cu pas acțiunile pe care le aveți de întreprins pentru îndeplinirea visurilor voastre. Planeta Marte vă forțează mâna, obligându-vă să fiți conștienți de direcția în care vă canalizați energia.

În prima parte a lunii, continuați să îmbinați utilul cu plăcutul și nu veți duce lipsă de distracție. Cu toate acestea, mulți nativi Berbec, fie ei single sau implicați într-o relație vor simți nevoia de afecțiune și de a-și petrece weekendurile lângă o persoană iubită. Cei căsătoriți se pot angaja în mici conflicte cu soțul/soția așa că nu ar strica să își pună răbdarea și abilitățile diplomatice la bătaie pentru a-și asigura partenerul de viață de consecvența și stabilitatea sentimentelor lor. Cei single au șanse mari de a-și întâlni sufletul pereche odată cu data de 9 ianuarie 2021.

Horoscop Ianuarie 2021 pentru zodia Taur
Sunt aspecte importante în destinul Taurului care se cer rezolvate încă de la începutul anului 2021, chiar din prima lună, și chiar dacă sunt din paliere diferite, acestea sunt interconectate, poate chiar mai mult decât și-ar dori Taurul. Astfel, reușind să își îmbunătățească statusul profesional și aspectul legat de bani sau anumite proprietăți/ titluri de proprietăți/ moștenire, Taurul va face pași importanți înspre a fi și a se reuni cu persoana lor iubită.

De asemenea, poziția Soarelui în cea de-a 9-a casă a Taurului, dar și poziția planetelor Saturn și Jupiter te vor ajuta să înțelegi mai bine ceea ce este important pentru tine și sufletul tău, dar și să îți îmbunătățești viața spirituală. Chiar dacă vei fi super ocupat cu planurile tale de afaceri sau de călătorii și rezultatele muncii tale vor fi extraordinare în această lună, rezervă-ți un pic mai mult timp și pentru a fi cu persoana iubită.

Începând cu 13 ianuarie, se anunță și un timp prielnic pentru ca cei single să întâlnească o persoană fermecătoare sau chiar să înceapă o nouă relație. Taurii single sunt o prezență calmă și echilibrată, degajand un magnetism și o siguranță de sine care atrag puternic interesul și atenția persoanelor de sex opus.

Horoscop Ianuarie 2021 pentru zodia Gemeni
Cu niște aspecte interesante create de Soare, Saturn și Jupiter chiar în cea de-a 8-a casă a zodiei Gemeni, anul 2021 promite niște schimbări semnificative în viața acestei zodiei încă de la începutul lunii ianuarie. Viața amoroasă este cu precădere norocoasă pentru nativii Gemeni single căci aceștia au șanse mari să își găsească iubirea vieții lor în cercurile imediat apropiate, fie că ne referim la cele de la locul de muncă sau chiar cele ale prietenilor săi. Merită menționat și faptul că, de data această, nativii Gemeni vor fi siguri pe ceea ce își doresc și vor avea tendința de a lua decizii semnificative și rapide în iubire, cu o determinare ieșită din comun. Prin urmare, ne putem aștepta chiar la cereri în căsătorie, logodne sau angajamentul față de o nouă relație de iubire.

Mai mult, viața de familie a nativilor Gemeni căsătoriți sau aflați într-o relație stabilă se va desfășura armonios, aducând fericire și un sentiment profund de satisfacție și mulțumire acestor nativi. Micile neînțelegeri și dispute dispar de la sine, iar ambii parteneri de viață se concentrează pe binele cuplului, dar și al copiilor lor (acolo unde aceștia există).

Starea de sănătate a zodiei Gemeni se îmbunătățește și ea, iar persoanele de sex feminin pot primi cu inima radiind de bucurie vestea unei sarcini. La locul de muncă, te vei simți motivat și entuziasmat astfel încât îți vei îndeplini cu ușurință obiectivele acestei luni, posibil chiar să primești un bonus semnificativ pentru ele.

Horoscop Ianuarie 2021 pentru zodia Rac
2021 este un an bun pentru zodia Rac și încet, dar sigur, această realitate va fi vizibilă încă din prima jumătate a lunii ianuarie. Racul se va afla în 2021 la începutul unui nou drum din mai multe puncte de vedere, fiind totodată promotorul unei evoluții fulminante pe mai multe planuri. Este foarte posibil ca, începând cu luna ianuarie, această zodie să își schimbe locul de muncă sau chiar să treacă printr-o reconversie profesională radicală ceea ce, în ciuda stresului cauzat de adaptare, îi va aduce satisfacție pe termen lung. La locul de muncă va excela căci va avea parte de sprijinul cooechipierilor săi, de cooperare din partea colegilor junior și seniori și de îndrumare eficientă din partea superiorilor săi.

Mai mult, datorită lui Jupiter, Soarelui și a lui Saturn, progresul va fi resimțit și la nivel personal căci zodia Rac se va simți binecuvântată de viață, având de partea sa și sprijinul persoanei iubite. Atunci când va simți că îi este foarte greu, partenerul de viață îl va motiva și îi va aminti să meargă mai departe, fără să se dea bătut.

În ceea ce privește sănătatea, este important să alternezi perioadele intense de muncă cu perioadele de relaxare, să te hidratezi suficient și să te asiguri că ai o dietă echilibrată din punct de vedere nutrițional. Mișcarea și yoga te-ar putea ajuta enorm să gestionezi momentele de anxietate și de stres din viața ta.

Horoscop Ianuarie 2021 pentru zodia Leu
Venus și Marte aduc pasiune în relația sau căsnicia zodiei Leu, dar și anumite momente tensionate pe care este indicat să nu le puneți la suflet și să le gestionați cu maturitate și calm căci știți foarte bine că persoana iubită vă dorește binele și este de partea voastră. Evitați să spuneți cuvinte grele sau dure la nervi, cuvinte care ar putea răni sau leza mândria persoanei iubite sau a rudelor apropiate ale acesteia.

De asemenea, în unele cazuri și situații, este posibil ca familia zodiei Leu să se confrunte cu anumite dificultăți sau mici probleme ce țin mai mult de casa destinului decât de voi înșivă, care vor fi însă încet, încet rezolvate. Leul trebuie să fie atent și la starea sa de sănătate, să nu își mai amâne controalele la medic și analizele de rutină și să urmeze întocmai recomandările medicului. Asigură-te că alimentația ta este în conformitate cu nevoile corpului tău și eliberează-te de frustrări și sentimentele de manie prin exerciții, meditație, muzică sau prezența oamenilor dragi. Pe plan profesional, ai mai multe proiecte care te solicită simultan, dar moderația și autodisciplina, precum și planificarea, te ajută să le gestionezi cu bine pe rând. Sunt avantajate îndeosebi domeniile practice în defavoarea celor creative.

Pe plan profesional, Fecioara va avea de întreprins anumite călătorii de afaceri sau în interes de serviciu, însă acestea nu îi aduc în mod necesar vreun beneficiu material sau un sentiment de satisfacție, ci vor face parte pur și simplu din îndatoririle sale profesionale ce trebuie onorate. Ai prefera de exemplu să îți petreci timpul acasă, tu cu tine sau tu cu familia. Cu toate acestea, grație intervenției lui Mercur, abilitățile tale diplomatice și relaționale te vor ajuta să îți creezi noi contacte profesionale care îți vor fi de folos în colaborările tale viitoare. Intuiția ta va fi excelentă, iar mintea ta ageră și ideile tale creative vor stârni admirația celorlalți.

Emoțional vorbind, unii dintre nativii Fecioară se vor afla sub influența intensă a lui Venus, ceea ce cauzează un amalgam puternic de emoții care tind să îi ia pe sus pe acești nativi. Sunt foarte probabile și întâlnirile surpriză din partea trecutului, unele Fecioare constatând cu stupoare că sentimentele lor față de un fost iubit sau o persoană din trecut sunt la fel de vii ca atunci. Nu vă lăsați purtat de val, ci ascultați deopotrivă de vocea inimii și a rațiunii. Luați în prealabil unele decizii după ce ați pus totul bine în balanță. Cei deja căsătoriți au o perioadă de liniște și de bună înțelegere cu persoana iubită, dar și cu membrii mai tineri ai familiei lor.

Horoscop Ianuarie 2021 pentru zodia Balanță
Dacă 2020 a fost un an intens profesional și încărcat de proiecte și colaborări noi, ianuarie 2021 este asemenea unui moment de respiro pentru Balanță. Este adevărat că unele proiecte vor fi amânate sau puse pe pauză, fapt ce te nemulțumește în sinea ta, dar astfel vei avea mai mult timp să te refaci emoțional și intelectual și să îi acorzi mai multă atenție partenerului de viață, căci este foarte posibil să fi primit plângeri și nemulțumiri în acest sens. Relația ta romantică va fi revigorată și reînsuflețită și te vei simți din nou cucerită și îndrăgostită de soțul/ partenerul tău. În plus, este foarte posibil ca veniturile acestuia să sporească în luna ianuarie și din acest motiv să îți facă o surpriză frumoasă precum o călătorie scurtă, dar romantică, într-un loc în care visai de mult timp să ajungi împreună cu acesta.

De asemenea, în luna ianuarie, anumite chestiuni legate de familie joacă un rol important în emoțiile tale, determinându-te să te apropii mai mult de frații sau surorile tale (dacă îi ai) sau de unele dintre rudele tale de sânge. Foarte posibil să primești o vizită mult așteptată din străinătate, a unei persoane dragi, și să îți manifești toată căldura și capacitatea ta de afecțiune față de aceasta. Pot apărea cheltuieli neprevăzute legate de educația sau de un hobby al copilului tău, dar ești dispusă să nu îl dezamăgești chiar dacă acest lucru înseamnă un efort financiar din partea ta.

Horoscop Ianuarie 2021 pentru zodia Scorpion
Ianuarie 2021 este o lună interesantă pentru zodia Scorpion, primele două săptămâni ale anului provocându-te un pic și fortându-ți limitele atunci când vine vorba de energie și implicarea ta în proiecte extrajob. Mulți nativi Scorpion vor fi tentați ca în această perioadă să se mute în alte departamente sau să își asume sarcini extra datorită câștigurilor semnificative pe care le-ar presupune toate acestea, dar și datorită posibilității de a-și îmbunătăți cunoștințele și șansele de promovare. În plus, noile activități te entuziasmează și motivează pur și simplu, ceea ce îți dă sentimentul că ești pe drumul cel bun.
.
Nu uita, este important să nu te suprasoliciți și să ceri și sprijinul partenerului de viață atunci când simți că nu mai poți, cel puțin cu gestionarea chestiunilor domestice sau care țin de familie. Foarte probabil că vei lua cele mai bune decizii profesionale pentru viitorul tău și al familiei tale, însă nu ezita să te consulți și cu partenerul de viață mai ales că în acest sector primează armonia și bună înțelegere în această perioadă. Anumite probleme de sănătate legate de o persoană mai în vârstă din familie te pot întrista, dar oricât de mult te-ai implica și ai ajuta persoana respectivă, anumite lucruri nu depind de tine…

Cele mai bune zile pentru ca nativii Scorpion single să își întâlnească sufletul pereche sunt zilele de 7, 13, 18, 21, 27, 28, 29 ianuarie. Astrele încurajează flirtul online sau virtual în prima jumătate a lunii, dar în ultimele 15 zile ale lunii ianuarie 2021 acestea se cer concretizate în mediul real. Așadar, este foarte posibil ca Scorpionii single să își pună farmecul la bătaie și să iasă la întâlniri.

Horoscop Ianuarie 2021 pentru zodia Săgetător
Ianuarie 2021 este o lună activă și plină pentru zodia Săgetător, o lună care îi găsește pe aceștia prinși în activitățile lor profesionale, continuându-și cu implicare, putere de muncă și devotament planurile ambițioase pe care le-au inițiat în ultimile luni ale lui 2020. Influența conjucturii dintre Pluto și Mercur este intens resimțită la începutul lunii, însă pe parcursul lunii Săgetătorul își va încetini ritmul și va simți nevoia să își pună familia pe primul plan și să își regăsească forța motivațională care îl împingea să muncească într-un ritm frenetic. Totodată, în sânul familiei au loc destul de multe evenimente și întâlniri familiale care îi solicită și îi țin în priză, iar față de partenerul de viață își revarsă întreaga lor iubire. Multe cupluri în care sunt implicați Săgetătorii au ca temă de discuție luna această aducerea pe lume a unui copil.

Nativii Săgetători single sunt împinși de astre pe la spate să acționeze dacă vor da nas în nas cu sufletul lor pereche și să nu mai lase să treacă pe lângă ei iubirea vieții lor. Prin urmare, vor fi dispuși să își mărturisească sincer și deschis sentimentele, precum și disponibilitatea lor de a se implica într-o nouă relație. Mai mult, Sagetatorii au mai multe opțiuni romantice din care pot alege.

Horoscop Ianuarie 2021 pentru zodia Capricorn
Banii curg și vin singuri către tine în luna ianuarie, dragă Capricorn, însă singura problemă este că nu vin într-un flux constant, ci într-unul inconsecvent, ceea ce te nemulțumește oarecum. Totodată, este foarte posibil ca o călătorie mult așteptată sau planificată de mult timp în interes de serviciu să fie amânată sau anulată pentru jumătatea anului, lucru ce nu îți este deloc pe plac. Chiar dacă primele 10 zile ale lunii nu sunt în conformitate cu înălțimea așteptărilor tale, ianuarie 2021 se dovedește a fi o lună prolifică financiar și profesional, chiar dacă vei mai avea de așteptat pentru promovarea la care visezi.

Pe plan relațional, ianuarie 2021 te va învăța să fii puțin mai circumspect și să înveți să îți gestionezi sentimentele de mânie, arătând răbdare, maturitate și autocontrol. Nativii Capricorn implicați într-o relație au tendința de a-și domina partenerul de viață sau de a-i presa cu pasiunea temperamentului lor din această perioadă, dar și cu anumite dorințe ale lor, neținând cont de statusul emoțional al persoanei iubite, ceea ce în loc să producă o apropiere, poate produce o distanțare între parteneri. Învață să te pui în pielea celuilalt și să înțelegi și astfel va fi bine pentru toți.

Nativii single se simt puternic atrași de o anumită persoană, însă aceasta se confruntă cu probleme dificile pe plan personal sau familial, ceea ce poate aduce anumite întârzieri sau regrese în ceea ce privește o posibilă relație cu ea. Sfârșitul lunii ianuarie poate fi însă perfect pentru niște întâlniri romantice superbe.

Horoscop Ianuarie 2021 pentru zodia Vărsător
Vărsătorul este menit karmic și astrologic să își reconfigureze viața în 2021 și să traverseze mari schimbări în viața sa, însă în ianuarie 2021 ascensiunea sa către drumul schimbării are loc într-un ritm mai lent. Intervin (din nou!) anumite chestiuni familiale care îi țin pe loc sau care îi forțează să își canalizeze întreagă energie într-o altă direcție decât ei înșiși sau anumite persoane din trecutul lor care nici nu vor să fie cu ei, dar nici nu îi lasă să meargă mai departe. Aceste mici piedici și amânări către evoluția personală și împlinirea destinului tău sunt însă temporare.
.
Saturn te va învăța cum să te eliberezi de trecut, dar și cum să lucrezi cu tine astfel încât să te ajuți de puterea subconștientului în îndeplinirea visurilor tale. Astfel, în ultima săptămână a lunii ianuarie te poți aștepta la anumite schimbări pe plan profesional sau personal, cariera fiind punctul tău forte, pentru mulți Vărsători acest sector echivalând cu un nou început. Îți investești toată energia de care dispui pentru a-ți construi un viitor așa cum ți-l dorești, iar acesta implică pentru tine la nivel mental și abundență, dar și muncă făcută cu pasiune și creativitate. Pentru nativii single, în ianuarie 2021 începe și sezonul întâlnirilor romantice, dar și al planurilor care vizează achiziționarea unei locuințe sau a a unei proprietăți.

Horoscop Ianuarie 2021 pentru zodia Pești
Ianuarie 2021 este o lună benefică pentru zodia Pești, cu multe ocazii de a-și lua revanșa în fața destinului, dar și a celorlalți. Zodia Pești este o inspirație pentru cei din jurul său, iar energia cu care face lucrurile pe care le afirmă în această perioadă îi conferă o aură de autoritate și respect în ochii celorlalți. Este evident că zodia Pești este pe drumul sau căci acest lucru se simte în toate aspectele vieții sale. Profesional vorbind, această zodie traversează o perioadă de expansiune, în care le sunt recunoscute meritele nu doar verbal, ci și pecuniar. La locul de muncă, sunt percepuți drept mentori față de subalternii lor, iar membrii mai în vârstă ai familiei lor le oferă încurajările și sprijinul lor necondiționat.

Sursa: garbo


About the author

Maya O.

View all posts