Horoscopul norocului. Care sunt cele mai norocoase zodii, atât la bani, cât și în dragoste


Unele zodii sunt mai norocoase decât altele, nu mai este un secret pentru nimeni! Sigur că norocul și-l mai face omul și cu mâna lui, însă este important și ajutorul pe care ți-l dau astrele.

Astfel, în funcție de perioada din an în care este născută o persoană, acesta poate avea mai mult noroc în bani și dragoste decât alte zodii, scrie viva.ro.

Cele mai norocoase zodii: Taurul

Taurului îi place să trăiască pe picior mare! Adoră luxul și opulența, iubește tot ce strălucește și are o oarecare doză de snobism, care îl face să prefere tot ce este scump, pe ideea că este și mai bun. Însă, pentru a ajunge la acest nivel în care să-și permită luxul, Taurul muncește mult, așa cum corespondentul său din lumea animalelor trage la jug din zori și până-n seară, atât cât îl țin picioarele.

Dar, nu doar prin muncă ajunge Taurul să aibă o colecție invidiată de bijuterii, haine scumpe, mașini și case frumoase, ci și prin noroc. De cele mai multe ori, Taurul ilustrează perfect vorba „La barza chioară îi face Dumnezeu cuib!”. Atunci când se așteaptă mai puțin, îl „deranjează” Universul cu câte un cadou, o șansă, o oportunitate la care nu spera.

Sigur că mai departe trebuie să se descurce singur cu ceea ce primește „din senin”, iar dacă nu profită de șansele primite, i se ia darul și se întoarce iarăși la munca de jos.

Numerele norocoase ale Taurului sunt 17, 2, 4, 6 și 40, iar zile norocoase: vineri.

Pentru Taur, s-a anunțat, încă de la începutul lui 2020, un mare noroc și pe plan sentimental în acest an. Astfel, cei mai mulți dintre Tauri au stat excepțional la capitolul dragoste în acest an, iar pentru cei la care încă nu s-a întâmplat minunea, mai sunt încă două luni din acest an în care se pot petrece multe. Astfel, Taurii își vor întâlni marea dragoste şi vor fi răsfăţaţi în fiecare zi. În general, din viața femeilor Taur nu vor lipsi niciodată cadourile şi atenţia, prin care partenerul de viaţă îşi va demonstra neîncetat dragostea nemărginită. De asemenea, este bine ca Taurii să ofere ceea ce primesc la rândul lor, pentru că riscă să piardă acest noroc divin.

Cele mai norocoase zodii: Leu

O altă zodie norocoasă în 2020 și în general este Leul. Așa cum în natură este regele junglei, tot așa și în horoscop conduce detașat la capitolul noroc. Sunt ajutați tot timpul să-și găsească jobul mult visat, fiind printre puținii oameni care vor lucra în domeniul pentru care au studiat. Chiar și atunci când trec prin perioade în care simt că li s-a înecat norocul, este de fapt o etapă din care trebuie ca Leii să învețe o lecție de viață. Iar apoi, ca prin minune, apare o șansă de unde nu se așteaptă.

De regulă, în toate joburile Leilor, salariul va creşte considerabil la câteva luni, totul datorită seriozității pe care o au nativii din zodia Leului şi a pasiunii cu care duc la bun sfârşit fiecare sarcină atribuită. Chiar dacă inițial pot să nu fie mulțumiți de câștig, în scurt timp, planetele se așază de așa natură încât banii li se dublează.

În dragoste, Leii sunt norocoși, dar cu aportul alegerilor lor. Nu de fiecare dată fac alegerea corectă, dar nici nu persistă în nefericire. Când simt că nu mai este locul lor, pleacă și Universul are grijă să le scoată mereu în cale oamenii potriviți.

Cele mai norocoase zodii: Săgetător

În 2020, Jupiter trece prin casa a doua a Săgetătorului, moment în care îl investește cu foarte mult noroc. Și mai mult decât avea deja. Partea financiară a fost și este la apogeu în acest an, așa că este cel mai bun moment pentru noi investiții, pentru a cumpăra sau a vinde o proprietate, ori pentru a juca la loto.
Banii nu o să reprezinte o problemă pentru nativii Săgetător, care se vor putea răsfăța în voie, de la o vacanță luxoasă la achiziționarea unei noi mașini. Iar cel mai bine stau Săgetătorii la capitolul bani în a doua jumătate a vieții lor. Nu se pot plânge de lipsuri financiare niciodată pentru că astrele le sunt complice tot timpul când vine vorba de câștiguri neașteptate, moșteniri, cadouri generoase.


About the author

Maya O.

View all posts