Horoscop săptămânal

Horoscopul săptămânii 29 octombrie-4 noiembrie. Ce rezervă astrele fiecărui semn zodiacal în parte?


Vrei să știi ce-i nou pentru tine în săptămâna 29 octombrie- 4 noiembrie?

Citește acest articol și află ce spun astrele!

Berbec (21 martie-19 aprilie): Faceți progrese considerabile și, de asemenea, trăiți momente minunate cu prietenii și familia. Încă o dată lăsați garda jos, astfel încât munca și plăcerea să meargă mână în mână.

Taur (20 aprilie-20 mai): Mareea se întoarce încet în favoarea ta. Acum ești plin de energie, zel și direcție și atragi tot ce-i bun. Tranzacționarea te poate ajuta să câștigi mai mult profit.

Gemeni (21 mai-20 iunie): Investigați mai multe despre orice agenție sau companie, înainte de a finanța sau a investi în ea, deoarece cineva vă poate pune probleme. Jurnaliștii sau cei care lucrează pe teren vor avea o săptămână stresantă.

Rac (21 iunie – 22 iulie): Evitați hrana de tip junk food în această săptămână. Durerile de stomac sau febra ușoară vă pot tulbura. Fiți deschiși la sfaturi de la asociați. Revedeți cu atenție tendința, înainte de a lua decizii în viața profesională.

Leu (23 iulie – 22 august) : Vor fi multe activități sociale și sunteți fericiți, deoarece vă merge bine pe plan profesional. Relația romantică va fi una bună, în această săptămână.

Fecioară (23 august – 22 septembrie) : Vă veți bucura de respect și de onoare, din partea oamenilor din jurul vostru. Veți obține o cooperare deplină de la superiori sau de la oameni în poziții influente. Veți dezvolta o prietenie nouă, care va fi plină de satisfacții și de ajutor.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie) : Veți avea parte de o creștere a veniturilor. Va exista stabilitate munca socială și veți încheia săptămâna într-un tonus bun.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie) : O persoană influentă va veni să vă salveze, oferind un impuls de încredere atât de necesar. Asigurați-vă că vă păstrați capul pe umeri în care orice problemă neașteptată, legată de sănătate.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie): O creștere excelentă a tuturor pozițiilor ar putea să apară. Vești bune și oportunități de creștere ar proveni din surse de peste mări. Veți avea parte de mult noroc. Sunt de asemenea indicate câștigurile financiare.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie): elevii vor avea șanse de a obține succes în examene sau competiții. Veți dori să vă bucurați cât mai mult de viață.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie): Dacă lucrezi în domeniul social, rămâi perseverent. Nu exagera cu dorința de a câștiga prea mulți bani și nu lua decizii agresive.

Pești (19 februarie – 20 martie): Ajutarea prietenilor în rezolvarea problemelor financiare îți va stimula sentimentele. Politica la locul de muncă se va reduce. Neînțelegerile vor fi rezolvate. Te gândești să cumperi un vehicul nou.


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts

Lasă un răspuns