Hristom Filipescu: „Viata este un dans intre ceva instabil si echilibru. Dupa orice dezechilibru lucrurile se asaza, se decanteaza, se reaseaza valorile.”


“Nevoia ii apropie pe oameni…

Mici gesturi de iubire si apropiere fata de ceilalti. Sa fim lumini aprinse care vor birui depresia. Un cuvant, un sfat, o imbratisare, masajul terapeutic, lectura, filmele, muzica motivationala, odihna, relaxarea, gandurile pozitive si optimiste, iesirea in aer liber, sportul, camere bine aerisite si luminate, ceaiurile, reducerea cofeinei, a stresului si a factorilor favorizanti starilor apasatoare ajuta sa iesim din labirintul anxietatii. Cantati, fluierati. Saul a primit cantarea sa se vindece de tristete. Muzica este leac pentru multe lucruri.

Toti avem probleme. Modul in care reactionam la problemele vietii devin probleme. Daca te superi, trece? Nu, ci ai deja doua probleme. Schimbati logica pierderii. S-a pierdut si gata. Viata este un dans intre ceva instabil si echilibru. Dupa orice dezechilibru lucrurile se asaza, se decanteaza, se reaseaza valorile.

Asadar, depresia si bucuria se molipsesc. Esti valoros nu pentru ca ai luat 10, ci pentru ca te-ai nascut. Bucura-te de viata si de minunea de a fi! Totul se poate repara in afara de nefiinta!…”

#HrisostomFilipescu


About the author

Maya O.

View all posts