Îmbrățișarea mamei este un medicament care vindecă la orice vârstă


Imbratisarea mamei dureaza mult dupa ce ti-a dat drumul…Nu există niciun Suflet care să nu tânjească după Iubirea și îmbrățișarea Mamei. Nu există nimeni în niciun Univers sau în Multivers care să nu vrea să fie îmbrățișat și învăluit în energia Ei liniștitoare și să primească acceptarea ei deplină.

Una dintre cele mai puternice legături interumane este, cu siguranţă, cea dintre o mamă şi copilul său. Ce norocosi sunteti cei care inca mai aveti mame, sunteti niste copii atat de norocosi! Am reusit sa inteleg cu adevarat, de-a lungul vietii, mesajul mamei: “Voi fi mereu cu tine!”. Adica pentru totdeauna, in eternitate, orice-ar fi.”

Si au trecut anii…Ai început să vezi semnele anilor pe chipul și în părul ei. Rezista mai puțin la treburi de cursă lungă, respira mai greu, se întrista mai ușor. Deși e mai obosită și face lucrurile mai greu, se vaită rar și pare că nu obosește niciodată.

Simți uneori că anii nu au trecut degeaba și așa tumultoasă cum e relația voastră, e mai matură și mai înțeleaptă. Vă acuzați reciproc că nu vă-nțelegeți, dar în fapt realizezi că o faceți mai bine ca niciodată.

Te temi uneori și te gândești ce-o să fie când…., dar scuturi din cap și treci repede mai departe. O îmbrățișezi și te străduiești să nu o superi, dar nu-ți iese mereu.


About the author

Maya O.

View all posts