Un mesaj frumos

Îmi place acest mesaj, așa că vreau să îl împărtășesc cu voi!


Îmi place acest mesaj .. prin urmare, îl împărtășesc cu voi …

Indiferent cine sunteți, cât de experimentați sunteți și cât de informați credeți că sunteți, nu judecați pe nimeni!

Dați altora  privilegiul  de a  explica…

Ceea ce vezi, nu trebuie să fie neapărat realitatea, nu concluziona în numele altora.

De aceea nu trebuie să ne concentrăm doar pe suprafață și să-i judecăm pe alții fără să îi înțelegem, mai întâi!

Cei care plătesc nota de plată la restaurant, nu o fac pentru că au prea mulți bani, ci pentru că prețuiesc prietenia voastră, deasupra banilor.

Cei care iau inițiativa la locul de muncă, nu fac acest lucru pentru că sunt proști, ci pentru că înțeleg conceptul de responsabilitate.

Cei care  își cer scuze primii după o ceartă, nu fac asta pentru că greșesc neapărat, ci pentru că prețuiesc oamenii din jurul lor.

Cei care  sunt dispuși să te ajute, nu o fac pentru că îți datorează ceva, ci pentru că te văd ca pe un adevărat prieten…

Cei care îți  scriu de multe ori, nu fac acest lucru pentru că nu au nimic mai bun de făcut, ci pentru că ești în inima lor.

Cei care își fac timp să vorbească cu tine, nu înseamnă ca sunt mai puțin ocupați, dar știu cât de important este să țină legătura cu cineva.

Într-o zi, ne vom lua rămas bun unul de la celălalt, atunci ne vor lipsi conversațiile pe care le purtam și visurile împărtășite.

Zilele vor trece, apoi lunile, anii, până când contactul devine din ce în ce mai rar… Într-o zi, copiii noștri vor vedea fotografiile noastre și vor întreba cine sunt acești oameni, iar noi vom zâmbi și ne vor juca lacrimile în colțul ochilor…răspunsul va fi„ Sunt oamenii alături de care am trăit cele mai frumoase zile ale vieții mele…”


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts