În dragoste cel mai important este să nu îți fie frică că se va sfârși


Fiecare femeie vrea să trăiască o iubire mare, frumoasă, sinceră, curată. Când nu gândești, când nu analizezi, când nu calculezi… Când doar respiri profund și te scufunzi până în adâncurile iubirii.

Când tot ce a fost până în prezent și tot ce va fi după nu mai contează. Când povestea aceasta de iubire este bună și rea, dulce și amară, tandră și pasională.

Aceasta nu e o dragoste în care să îți fie frică, când doar răspunzi sărutărilor, când doar răspunzi… Dragostea adevărată nu este una egoistă, nu este una temătoare, nu este una de culoare gri. Nu trebuie să îți fie frică dacă ea se va termina prea repede.

Trăiește clipa. Lasă bărbatul din viața ta să te iubească, să te respecte, să te poarte în brațe. în gânduri, în priviri. Nu lăsa relațiile din trecut să devină o piedică în calea fericirii tale. Nu lăsa vorbele lumii să întunece lumina care a apărut la orizontul fericirii tale, scrie devorbacutine.eu.

Lasă-te iubită și iubește!

Lasă-te purtată pe aripi de dragoste și trăiește momentul. Să nu îți fie frică să iubești, să respecți, să depui suflet. Să nu îți fie frică să primești iubire, să fii respectată, să fii adorată. Răspunde cu corpul, cu sufletul, cu inima săruturilor, îmbrățișărilor, pasiunii.

Această nouă dragoste din viața ta nu este doar o consumare egoistă. Nu este o încercare. Nu este o trădare. Lasă-te iubită și iubește la rândul tău! Lasă-te cucerită de bărbatul din viața ta și fii trofeul lui.

Să nu îți fie frică să iubești curat, sincer, pasional. Fă doar un pas înainte și vei vedea cum fericirea te va apuca de mâini și te va ține strâns.

Lasă-te iubită și iubește! Nu trebuie să îți fie frică de sentimentele curate, diferite de tot ce ai trăit până acum. Poate pentru tine totul este nou și nu îți vine să crezi că trăiești așa ceva. Doar trăiește clipa! Nu-ți fie frică să fii fericită!


About the author

Maya O.

View all posts