cum afli personalitatea ascunsa

În funcție de ochiul pe care îl alegi, poți afla ce fel de om ești cu adevărat!


Știm cu toții că ochii sunt frumoși, interesanți și extrem de complecși. Ei simbolizează claritatea, focalizarea și scopul. Din imaginea de mai sus, va trebui să alegi ochiul care îți place cel mai mult. Alegerea pe care o vei face va spune multe despre tine.

Așadar, ce ochi te atrage cel mai tare? Alegerea ta rezonează cu tine?

Dacă ai ales ochiul nr. 1, în adâncul tău eșți o persoană deschisă. Tu ești tipul de persoană care va primi aproape pe oricine în viață și inima ta. Tu crezi că e mai bine să-ți asumi un risc și să te rănești decât să te închizi în tine. Tu nu arăți lumii temerile sau nesiguranță ta. Tu crezi că problemele tale ar trebui să fie tratate în particular. Încerci să fii acolo pentru toată lumea, chiar dacă suferi în interior. Ajutând pe alții este modul în care tu te vindeci!

Dacă ai ales ochiul nr. 2, în adâncul tău eșți o persoană de conștiința. Tu eșți tipul de persoană care este mereu în căutarea de a face o impresie bună și de a face ceea ce trebuie. Consideri că acțiunile tale fac o diferența în viețile altor oameni, indiferent cât de mari sau mici sunt. Tu nu arăți lumii cât de îngrijorat și supărat ești. Vezi o mulțime de nedreptăți pe care le ții pentru ține. Te dedici cu totul pentru a fi cea mai bună persoană.

Dacă ai ales ochiul nr. 3, în adâncul tău te simți ca o persoană torturată. Tu ești tipul de persoană care are un trecut foarte tumultuos , trecut care te afectează și astăzi. Consideri că nu poți ajuta pe nimeni și vezi viața că pe o glumă cosmică bolnavă. Încerci să găsești pacea ori de câte ori poți. Tu nu arăți lumii gândurile tale cele mai întunecate. Înduri foarte multe și păstrezi totul în tine. Ești un expert în a te reculege în momentul în care cazi.

Dacă ai ales ochiul nr. 4, în adâncul tău ești un filozof. Îți place să alegi înțelesul profund al lucrurilor. Ești atât de pierdut în gândurile tale că uneori, îți e greu să ieși din ele. Tu nu arăți lumii cât de sigur ești pe tine. Îți imaginezi lucruri și ești încrezător că se pot întâmpla. Vezi viața că un puzzle și îți place să te joci cu piesele din el până când le potrivești. Poate nu înțelegi sensul multor lucruri însă ești de acord cu ele.

Dacă ai ales ochiul nr. 5, în adâncul tău ești o persoană misterioasă. Starea ta de spirit se schimbă zilnic. Când afli ceva, te schimbi imediat.Tu nu arăți lumii cine ești cu adevărat, creezi confuzie tuturor despre personalitatea ta. Ești o persoană care nu poate fi descrisă de cineva. Îți place să cunoști oamenii înainte să intri cu ei în vorba. Faci numai afirmații despre care ești sigur că sunt adevărate.

Dacă ai ales ochiul nr. 6, în adâncul tău ești o persoană sensibilă. Tu ești tipul de persoană care observă totul și nu uită nimic. Ești foarte în ton cu lumea. Ești un timid și uneori până și cele mai mici lucruri te pot afecta. Treci foarte ușor de la o stare la alta ( de la ras la plâns). Tu nu arăți lumii cât de fragil ești. Arăți oamenilor cât de eficient poți fi. Ești foarte bun la anticiparea a ceea ce se va întâmpla în viața ta. Ești de foarte multe ori primul care anticipează ce se va întâmpla în viitor.

Dacă ai ales ochiul nr. 7, în adâncul tău ești o fire vulcanică. Tu eșți tipul de persoană care e mereu energică sau pasională. Ai tendința de a iubi sau de a uri cu tot sufletul tău. Ai o tonă de opinii pe care mintea ta le procesează foarte repede. Încerci să arăți lumii cât de nerăbdător ești. Ai foarte multă energie care îți provoacă până la urmă furie și foarte mulți nervi. În loc să te calmezi când ai o problemă, tu construiești o dramă în mintea ta.


Loading...

About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *