Într-o zi, vei privi în urmă și vei înțelege că au existat atât de multe momente magice


Viața este magică. Ajungi la un moment dat când îți dai seama că Universul nu în zadar ți-a oferit șansa de a trăi această viață. Ajungi la un moment dat și înțelegi că ai trăit în așteptarea de a găsi calea ta, ușa ta, ieșirea ta. Dar, cumva, undeva ai eșuat.

Nici nu-ți mai amintești cum s-a întâmplat. Când brusc ți-ai dat seama că totul a dispărut. Te-ai pierdut, ai ratat șansele și ai făcut totul ce ai crezut de cuviință, dar nu așa cum ți-ai fi dorit. Astăzi, privind înapoi la acele zile, poți vedea clar că imaginea este total diferită.

Ai înțeles că viața a încercat să-ți ofere noi oportunități, a încercat să te scoată din zona ta de confort. Să te lase să vezi mai multe, să trăiești mai multe, să treci prin mai multe.

Azi, ai înțeles că viața ți-a oferit șansa să gândești mai larg, să zbori mai sus. Da, atunci a fost șansa ta să schimbi ceva în viața ta și să devii cea care ești azi. Dacă azi te simți rău și speriată, dacă ești confuză și nu știi unde să mergi mai departe, sigur știi că viața ți-a oferit un moment magic.

Înțelegi că toate greutățile și piedicile din calea ta au fost doar ca să te facă o persoană mai puternică și să-ți deschidă calea în fața tuturor oportunităților. Înțelegi că, în ciuda tuturor fricilor și a rezistenței tale, totul a fost așa cum a trebuit să fie: inevitabil și util.

Înțelegi că tot ceea ce te-a enervat atunci și te-a înfuriat atât de tare a fost necesar ca să te împingă doar înainte și să te ajute să crești. A fost ceva la care tu nici nu visai să ți se întâmple.

Totul în viața aceasta trece.

Istoria fiecărei zile, luni, ani… Nimic nu este veșnic. Dar dificultățile nu sunt trimise de Sus pentru a te frânge, ci dimpotrivă, să te ajute să scapi din capcanele în care cazi de-a lungul vieții. Azi, când privești în urmă, înțelegi că nu în zadar soarta te-a adus până în punctul în care ești acum.

Privind în urmă, realizezi că povestea luptelor tale de ieri este povestea victoriilor tale de azi. Aceasta este o poveste despre curajul tău. Despre tăria ta de caracter, chiar și atunci când toate păreau împotriva ta.

Este o poveste incredibilă a vieții pe care ai trăit-o și continui să o trăiești. Ai învățat lecții foarte valoroase, ai primit sfaturi foarte bune și răspunsuri la întrebările care te frământă.

Toate eforturile tale, încercările, eșecurile, tot a apărut și a dispărut. Chiar și credința și speranța ta, îndoielile și confuzia ta. Toate acestea te-au adus pe drumul potrivit. Ți s-au deschis toate ușile în calea succesului tău, lucruri de care atunci nici nu bănuiai sau chiar ți-a fost frică și să visezi.

Azi, ai curajul să privești în urmă, în trecut. Vezi toate urcușurile și toate coborâșurile, lumina și întunericul, confuziile și certitudinile. Dar toate au fost necesare. Toate au fost cheile spre calea succesului tău de azi. A meritat, așa-i?

Sursa: devorbacutine


About the author

Maya O.

View all posts