Întrebarea pe care ți-o poate pune partenerul înainte de a înșela


Probabilitatea ca iubitul tău să înceapă o aventură sau cel puțin să se gândească la una există. Dacă ești într-o relație de ceva timp, atunci cel mai probabil ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să-ți înșeli persoana iubită. Sau să afli că omul de alături te-a înșelat. Nu există un răspuns clar și logic de ce înșală oamenii.

Relațiile sunt diferite, de aceea nu poate fi același motiv al înșelării în toate cazurile. Cu toate acestea, vei găsi că multe din motivele pentru care cineva înșală sunt asemănătoare.

Un sondaj realizat recent a constatat că aproximativ 52% dintre persoanele care înșală o fac, precum susțin chiar ei, pentru că partenerul nu este într-o formă bună. Alții înșală pentru că, în opinia lor, partenerul nu le acordă suficientă atenție.

Dar, oricare ar fi motivul pentru care partenerii devin infideli și își justifică trădarea, adesea faptul că sunt aproape gata să o facă poate fi recunoscut din timp dacă privești cu atenție anumite semne subtile. Dacă vei ști exact unde să te uiți mai atent, probabil vei putea preveni acest lucru.

Cel mai evident indiciu al unei trădări iminente adesea este o întrebare care are directă legătură cu intimitatea ta. „Poate că ar trebui să încercăm ceva nou în pat”. Da, la prima vedere această întrebare pare una inocentă. Dar în spatele ei adesea se află emoții serioase și profunde care se acumulează în interior de foarte mult timp. Până când partenerul adună suficient curaj să le spună pe față.

Mai mulți cercetători au studiat cauzele infidelității feminine

Au ajuns la concluzia că majoritatea femeilor care au înșelat nu aveau o viață intimă bună. În același timp, au făcut tot pentru a salva acea relație și chiar au mers împreună cu partenerul la un psihoterapeut.

Aproximativ 90% din cei chestionați au descoperit că este foarte important să ai o relație intimă constantă. Viața intimă este foarte importantă într-o relație pe termen lung. Acest sondaj mai indică că mulți oameni în relațiile pe care le au nu obțin ceea ce vor de la partenerii lor. Nu se simt împliniți din acest punct de vedere.

Oricât ar părea de paradoxal, simplul fapt al trădării nu înseamnă neapărat că căsătoria persoanei care a fost înșelată este una nefericită. Uneori poate însemna doar simplul fapt că acestor persoane care înșală le lipsește intimitatea sau o senzație de risc. Dar nici nu vor să pună capăt relației.

Nu există o formulă magică care să ajute la calcularea exactă de ce ar avea omul nevoie în viață ca să se simtă complet mulțumit. Potrivit unui sondaj, 58% dintre bărbați și femei cred că pentru fericire trebuie să aibă relații intime de cel puțin câteva ori pe săptămână. Alții 27% cred că au nevoie de intimitate în fiecare zi.

Fiecare relație este unică. Totul depinde de tine, de partenerul tău cât de deschiși sunteți la acest capitol și cât de dispus sunteți să învățați ceva nou.


About the author

Maya O.

View all posts