Întrebări pe care și le pune un bărbat după mai multe relații eșuate


Nu fiecare bărbat poate întâlni fericirea în prima relație pe care o are. Pentru unii, viața le va păstra mai multe relații eșuate și mai multe decepții. Dar probabil ești unul din acei bărbați care s-au gândit că, dacă totul a fost rău pentru cineva într-o relație, nu înseamnă că va fi rău și pentru tine. Tu ești diferit! Iar iubita ta este diferită de toate celelalte femei.

Timpul trece și începi să-ți dai seama că trăiești un cerc vicios. Începi să dai vina pe tine și să te implici prea repede în alte noi relații. Dar, mai devreme sau mai târziu, îți vei da seama și vei începe a privi lumea mai clar.

Poate vei fi speriat de această nouă perspectivă, poate vei începe să trăiești altfel, să alegi altfel. Vei începe să-ți pui întrebări importante:
– Dacă sensul vieții este căsătoria, atunci de ce în țară procentul divorțurilor este mare și de ce majoritatea sunt inițiate de femei?
– Dacă sensul vieții este familia și copiii, atunci ce ar trebui să facă un bărbat, de lângă care soția și-a luat copiii și a plecat?

De ce mai sunt măști în relații aparent fericite?

– De ce unele femei vor să se căsătorească, dar nu vor să fie partener pentru omul de alături?
– Dacă ambii parteneri primesc plăcere într-o relație, atunci de ce bărbatul este cel presat să investească timp și bani?

– Dacă există drepturi egale între bărbați și femei, atunci de ce bărbații ies la pensie cu câțiva ani mai târziu decât femeile?
– De ce un bărbat până la 30 de ani trebuie să aibă mașină, casă și cont în bancă, iar femeii nu i se cer aceleași lucruri?
– De ce femeile nu înțeleg că bărbații bogați nu sunt suficienți pentru toate femeile?

– De ce echilibrul de multe ori este interpretat în mod diferit?
După cum vedem, există o mulțime de întrebări. Există și răspunsuri? Da. Un bărbat mereu își va pune întrebări. Mai ales dacă vine într-o nouă relație după mai multe experiențe nereușite.

Sursa: devorbacutine


About the author

Maya O.

View all posts