Multumeste viata

Învață să mulțumești pentru tot ce se întâmplă în viața ta și te vei putea bucura cu adevărat


„Dumnezeu binecuvântează din plin în fiecare zi, pur și simplu, nu toți știu să vadă și să aprecieze asta. Din păcate, conștientizarea valorii unui lucru, de obicei, are loc după ce acesta e pierdut. Asta este natura păcătoasă a omului.

Dacă nu știi să te bucuri de o cană cu ceai, bucuria ta nu va dura prea mult, chiar dacă mâine Dumnezeu o să-ți dea o casă!

Bucuria și recunoștința depind nu de mărimea darului, dar de capacitatea de a te bucura de el și a mulțumi pentru el. Să nu crezi că doar cadourile scumpe și foarte dorite te pot face să le apreciezi din toată inima.

Dacă nu vei ști să fii mulțumit de ceea ce ai acum, află că nu vei fi satisfăcut nici dacă vei avea parte de cel mai mare bine, pe care ți-l poți imagina. Satisfacția nu rezultă din posesia unui anumit număr de lucruri bune, ea este o stare a sufletului, care știe să fie mulțumit și recunoscător.”…

Timur Rasulov, „Închinarea din întuneric”

Dumnezeu ne ocrotește la orice pas, însă este de datoria noastră să ducem la bun sfârșit planurile sale, cu fiecare dintre noi. Dacă nu știm să despachetăm cadoul pe care ni-l oferă, nici nu ne vom putea bucura de el.

Nu trebuie să uiți niciodată să fii mulțumit de ceea ce îți oferă Dumnezeu, gândește-te că cei din jur au mult mai puțin decât tine și, totuși sunt fericiți… totuși viața merită trăită cu bune și cu rele, dar mai ales cu credința în Dumnezeu!

Învață să mulțumești și vei fi mult mai sănătos atât fizic, cât și moral!


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns