Sophia Loren

Învațați să trăiți frumos alături de Sophia Loren!


Elegantă și seducătoare ca în tinerețe, Sophia Loren rămâne și acum sex simbolul cinematografiei mondiale. Etalon de stil, actrița s-a ghidat toată viața după câteva principii pe care nu le-a încălcat niciodată. Țineți cont de ele! Veți vedea cum viața dumneavoastră se va schimba.

Miss Eleganță

Pe numele său adevărat Sofia Scicolone, frumoasa Italiei, supranumită Zeița din Napoli, a văzut lumina zilei la Roma în anul 1934, iar la doar 15 ani, în urma participării la un concurs de frumusețe, a câștigat titlul de Miss Eleganță. Sophia a fost prima actriță străină care a câștigat Premiul academiei de film pentru rolul interpretat în pelicula Two Women și a jucat remarcabil alături de nume grele ale Hollywood-ului, precum Frank Sinatra, Clark Gable sau John Wayne. Frumusețea ei naturală l-a fascinat pe însuși arhiepiscopul de Genova, Giuseppe Siri, care la moment dat a dat o declarație uimitoare: “Deși Vaticanul se opune clonării umane, s-ar putea face o excepție în cazul Sophiei Loren, pentru că este simbolul frumuseții naturale”.

Nu-și refuză micile slăbiciuni

În topul principiilor pe care actrița nu le-a încălcat niciodată este faptul că trăiește în armonie cu ea și nu uită niciodată de bucuriile vieții: se îmbracă frumos, face sport, doarme întotdeauna opt ore pe zi și nu își refuză niciodată plăcerile. Iar cea mai mare slăbiciune a sa sunt pastele. De altfel, în Italia circulă o vorbă spusă de Sophia Loren: Pentru tot ce sunt, le sunt datoare spaghetelor! De asemenea, în fiecare dimineață, actrița face gimnasticăde înviorare, se plimbă în grădină și vorbește cu florile sale, nu fumează, nu bea alcool, mănâncă extrem de rar grăsimi și prăjeli și bea zilnic doi litri de apă pe zi pentru a avea pielea elastică. Nu în ultimul rând, Sophia Loren are 2-3 zile de detoxifiere timp în care consumă multe fructe proaspete, în special ananas.

Felicia Iederă


Loading...

About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *