inventie care sa nu existe

Învățătoarea le-a cerut copiilor de clasa a doua să îi spună ce invenție și-ar dori să nu existe. Răspunsul unei fetițe a făcut-o să îi dea lacrimile…


Invenție care să nu existe – Învățătoare fiind, la clasa a II-a, Maria le-a cerut elevilor săi să scrie despre o invenție, care și-ar dori să nu fi existat niciodată.

Patru dintre elevii Mariei au scris că doreau ca telefoanele părinților lor să nu fi fost inventate niciodată. De ce? Pentru că părinții lor petrec mai mult timp uitându-se în telefoanele lor decât vorbind cu proprii lor copii.

Maria a postat răspunsurile elevilor săi pe Facebook:

“Nu-mi place telefonul pentru că părinții mei sunt cu ochii în telefon, în fiecare zi … Urăsc telefonul mamei mele și doresc să nu fi avut niciodată unul”, a spus unul dintre elevii Mariei.

Un coleg al Mariei a comentat la postarea sa: “Am avut și eu o discuție, în clasă, despre Facebook și fiecare dintre elevi a spus că părinții lor petrec mai mult timp pe FB, decât cu ei. “.

Poate că este momentul să ne lăsăm telefoanele mobile pe noptieră și să ne conectăm la viețile copiilor noștri.

Citește de ce este bine să ne respectăm părinții. O pildă pe care nu o vei uita niciodată.

Anii trec repede, veți regreta mai târziu că ați pierdut timp prețios derulând pagini de Facebook și ignorându-vă copiii sau apropiații!


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns