La 46 de ani, Angela Rusu va naște în aceeași perioadă cu fiica ei: “Trăim bucuria la dublu!”


Angela Rusu este în al nouălea cer! La 46 de ani, cântăreața de muzică populară va fi și mamă, și bunică în aceeași perioadă pentru că și fiica ei va naște peste câteva luni, cu puțin timp înainte. Prin urmare, nepoțica va fi mai mare decât mătușa, iar Angela Rusu spune că bucuria din familia ei se trăiește acum la dublu.

Angela Rusu naște pe 1 iunie

Angela Rusu şi soţul ei, Marius, vor deveni părinţi pe 1 iunie, atunci a fost programată cezariana. Fiica ei, Larisa, în vârstă de 25 de ani, de profesie psiholog, este şi ea însărcinată şi va naşte tot o fetiţă, la finalul lunii aprilie.

Trăim bucuria la dublu. Anul acesta voi fi şi bunică, şi mamă. Larisa este însărcinată cu cinci săptămâni înaintea mea. Eu voi naşte în iunie, la început, iar ea, în aprilie-mai, va naşte natural. Fiicele noastre vor creşte şi se vor putea juca împreună’, a spus Angela Rusu pentru Click!.

Angela Rusu are un frățior de 3 ani și o mamă vitregă cu 15 ani mai tânără decât ea
Tatăl Angelei Rusu, în vârstă de 72 de ani, s-a căsătorit cu o superbă brunetă de 31 de ani, care i-a dăruit un băieţel, în anul 2017.

Tata este forţă, ca să zic aşa. Eu îl respect foarte mult şi e genul de bărbat care ştie să se comporte cu o femeie şi să o facă să se simtă ca o regină. Are o familie frumoasă, o soţie bună şi au un copil tare reuşit. Mă bucur şi eu de fericirea lor. Pentru mine este important să îmi văd părintele fericit’, a spus Angela.

Sursa: viva


Loading...

About the author

Maya O.

View all posts