La ce nume s-a gândit Gina pentru fetița ei și a lui Smiley – Când l-a auzit, artistul a spus clar: „Nu, nu o s-o cheme așa”


Gina Pistol (38 ani) și Smiley (36 ani) au anunțat public că așteaptă primul lor copil. Pentru că, în ultimele săptămâni, au tot apărut zvonuri în presă cum că Gina ar fi însărcinată, cei doi au decis să vorbească deschis despre acest subiect. Smiley și Gina au făcut o înregistrare în care au mărturisit tot ce li s-a întâmplat în ultima vreme – cum au reacționat când Gina a aflat de sarcină și cum se simt în postura de viitori părinți.

Printre altele, a venit vorba și despre numele pe care fetița va primi, iar Gina a spus, în spirit de glumă, că s-a gândit la ‘Regina’.

„Vreau să ne numim fetița Regina. Merge foarte bine cu Maria (numele de familie al lui Smiley – n.r.)”, a spus Gina, apoi au izbucnit amândoi în râs. „Asta e gluma mea preferată. De ce nu? Aer și puțin de ‘Gina’ în el”, a completat Gina, apoi l-a întrebat pe Smiley la ce nume s-a gândit el, iar artistul a răspuns fără ezitare: „Nu, nu o să o cheme așa, stați liniștiți”, scrie unica.ro.

Smiely și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani buni. Relația dintre ei a devenit și mai închegată în perioada izolării din cauza pandemiei, când au petrecut mai mult timp unul cu celălalt.


About the author

Maya O.

View all posts