Lectia pe care Universul vrea sa o invatam in sezonul Berbecului


Iata care este lectia pe care Universul vrea sa o inveti in urmatoarea perioada in functie de zodia in care te-ai nascut:

Un nou inceput. Un nou capitol. O noua poveste. Este momentul sa lasam in spate trecutul si sa ne concentram asupra vietii care se intampla chiar acum. Este momentul sa mergem mai departe, sa cautam fericirea in sufletul nostru si sa ne eliberam de povara lucrurilor care s-au intamplat.

Putem gasi putere in inima noastra pentru a ne continua drumul prin viata aprinzand, in acelasi timp, pasiunea pentru schimbari. Universul este alaturi de noi si ne indeamna sa folosim urmatoarele saptamani pentru a face un pas mare catre un vis major. Este important sa renuntam la temerile care ne-au impiedicat in mod constant sa fim ce ne doream noi sa fim cu adevarat.

Iata care este lectia pe care Universul vrea sa o inveti in urmatoarea perioada in functie de zodia in care te-ai nascut:

Berbec
In aceasta perioada invata sa ai grija de tine. Invata sa ai grija de sufletul tau. Este singurul pe care il ai, altul nu vei mai primi. Cat sa mai indure si el? Nu mai astepta ca altcineva sa vina sa te salveze, tu trebuie sa faci asta!

Taur

Priveste pentru putin timp in trecut pentru a intelege cat de departe ai ajuns, cat de mult ai crescut, cate lucruri ai invatat. Fii recunoscatoare clipa de clipa pentru tot ce ai reusit sa faci pana acum. Fii recunoscatoare pentru fericirea pe care o simte sufletul tau in aceasta clipa.

Gemeni
Împărtășește cu oamenii din jurul tău ceea ce simți. Dacă ești fericită, dă din fericirea ta și celorlalți. Fă oamenii să zâmbească, ai puterea asta! Și este cel mai frumos lucru pe care îl poți face pentru cei la care ții.

Rac
Ai răbdare! Fă un pas în spate și permite-i Universului să te ajute, să te îndrume, să îți arate calea pe care trebuie să mergi. Crede-mă, într-o zi vei privi în trecut și îți vei spune “Nu a fost ușor, însă am reușit!”

Leu

Mare atenție ce îți dorești și ceri de la viață. Înconjoară-te de oameni cu suflet frumos, optimiști și pozitivi. Nu ești un magnet pentru durere, eșecuri sau probleme. Meriți să atragi lucrurile pe care ti le dorești.

Fecioară
Învață să fii recunoscătoare pentru ce contează cu adevărat în viață. Învață să îi mulțumești Universului pentru fiecare moment în care ai zâmbetul pe buze. Nu uită că lucrurile mărunte sunt cele care contează cu adevărat.

Balanță
Detașează-te de tot ce se întâmplă în jurul tău. Nu absorbi energia altor oameni, nu îți aglomera sufletul cu problemele și grijile altora. Nu viața te face rece, ci oamenii și poveștile lor. Ai mai multă grijă de tine și nu permite fiecărui lucru exterior să îți schimbe starea de spirit.
Scorpion
Luptă. Chiar și atunci când simți că nu mai poți. Nu îți pierde niciodată încrederea în tine. Ești mai mult decât vezi și poți mai mult decât crezi. Ai încredere că va răsări și Soarele pe strada ta.

Săgetător

Trăiește doar pentru tine. Nu mai privi în curtea altor oameni și nici nu încerca să schimbi viețile altora. Nu încerca să judeci, până la urmă tu vezi doar ceea ce vrei să vezi. Singura persoană pe care trebuie să te concentrezi ești tu însăți.
Capricorn
Fă un pas în spate și permite-i vieții să fie. Lasă-te condusă de Univers. Nu mai lupta cu morile de vânt. Dacă ai putea vedea tot ce te așteaptă, nu ți-ai mai face atâtea griji cu privire la ce se întâmplă

Vărsător
Fă-ți un pic de timp și pentru tine. Indiferent de cât de ocupată ești cu toate taskurile, problemele, grijile, sarcinile profesionale, învață ca zi de zi să încerci să îți planifici timpul astfel încât să reușești să faci ceva și pentru tine (ceva care să îți bucure sufletul).
Pești

Este momentul să te pui pe primul loc. Este momentul să ai grijă de sufletul tău. Este momentul să te iubești cu adevărat. Este momentul să fii puțîn egoistă și să te gândești la tine înainte de a te gândi la altcineva.

Sursa: kudika


About the author

Maya O.

View all posts