leonardo dicaprio despre ce aduce fericirea

Leonardo DiCaprio ne explică de ce banii, succesul sau femeile frumoase nu aduc fericirea!


Leonardo DiCaprio pare să aibă o viață perfectă, dar actorul premiat la Hollywood a spus că bogăția și succesul nu aduc fericirea unei persoane.

Într-un interviu acordat revistei The Telegraph, DiCaprio, care are o avere netă de 245 de milioane de dolari, dezvăluie ceea ce îi aduce fericirea pură.

“Am fost foarte norocos că am realizat multe dintre lucrurile pe care am visat să le realizez, încă de când eram tânăr. Dar, la sfârșitul zilei, și cred cu adevărat în acest lucru, nu este vorba despre dobândirea unei mari bogății sau a succesului. Pentru că ele nu aduc fericirea, în cele din urmă, chiar nu! Ceea ce contează cu adevărat este dacă ai îndeplinit sau nu dorința de a avea o viață interesantă și de a schimba lumea din jurul tău.”

Voi admite premisa lui DiCaprio, dar voi spune, de asemenea, că banii, puterea și faima permit obținerea unei vieți interesante și a contribuirii la schimbarea lumii și a societății, pentru că astfel nu te vei mai îngrijora de ceea ce pui pe masă, a doua zi. Probabil că nu îl deranjează să aibă în pat un supermodel, în fiecare noapte. Aș fi mai mult decât fericit să contribui la lumea din jurul meu, dacă aș avea alături un supermodel în costum de baie.

Dar acum nu încercăm să fim răi cu Leo, pentru că el face de fapt o treabă foarte bună, din punct de vedere filantropic. În ultimii 18 ani, Fundația Leonardo DiCaprio a fost unul dintre liderii în încercarea de a salva și restaura ecosistemele amenințate, de a lucra la unele dintre cele mai presante probleme de mediu ale zilelor noastre, precum și de a conștientiza schimbările climatice.

Din partea Fundației Leonardo DiCaprio:

Fundația a construit treptat o operațiune de finanțare semnificativă, acordând din 2010 peste 30 de milioane de dolari pentru a finanța 78 de proiecte cu impact mare, în peste 44 de țări din Asia de Sud-Est, Asia Centrală, Africa, America Centrală și de Sud, Pacificul de Est, în Arctica, Antarctica, Pacificul de Sud și Oceanul Indian.

Organizația DiCaprio a donat peste 15 milioane de dolari pentru protecția speciilor pe cale de dispariție: rechinii din California, tigrii din Asia, elefanții din Africa, apelând la liderii mondiali pentru a aborda schimbările climatice.

“2015 a fost cel mai fierbinte an din istoria globală și, de fapt, vedem cum se ajunge la punctul de vârf chiar în acest moment.”, explică DiCaprio. “Am fost martor la ceea ce se petrece, când din cauza temperaturii ridicate din Canada, a trebuit să mut întreaga producție în Argentina.”

Leonardo DiCaprio a declarat pentru Charlie Rose, într-un interviu, că schimbările climatice sunt “cea mai mare problemă cu care omenirea a trebuit vreodată să se confrunte”. Leonardo a spus:

“Este cea mai existențială criză umană pe care lumea a cunoscut-o vreodată, după părerea mea. “

Citește cele mai frumoase citate ale lui Leonardo Dicaprio.

“Eu joc personaje fictive care rezolvă adesea probleme fictive”, a spus DiCaprio. “Cred că omenirea a privit schimbările climatice într-un mod apropiat ficțiunii.”


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns