Liviu Dragnea se căsătorește. Irina Tănase a făcut totul public


După ce va ieși din penitenciar, Liviu Dragnea își va uni destinul cu cel al iubitei sale, Irina Tănase. Anunțul a fost făcut public de aceasta. În plus, tânăra a spus și cine știa că iubitul său va fi închis. Este un nume mare în politica din România.

Fostul șef al PSD va deveni și tată

Chiar dacă acum se află în spatele gratiilor, Liviu Dragnea știe că odată ce va ieși, îl va aștepta iubita sa. Irina Tănase a făcut anunțul că cei doi se vor căsători. Potrivit Antena 3, Irina Tănase a vorbit și de faptul că cei doi își doresc să devină și părinți. ”Am rămas alături de el după ce a fost condamnat, din dragoste și pentru că știu că este nevinovat. Probabil că ne vom căsători, am vorbit. Am vorbit și despre să facem copii”, a declarat Irina Tănase.

„Vom merge acasă, la copii, după ce iese. Nu pot să mă bucur de un weekend la munte sau la mare, mai ales acum, cu durerile pe care le are, pentru că uneori nu poate nici să vorbească.”, a declarat Irina Tănase. Mai mult, aceasta a spus că fostul șef al Camerei Deputaților știa dinainte ca Dragnea să fie condamnat, că acesta va fi încarcerat. Ea spune că însăși Rovana Plumb s-ar fi dat de gol în fața unei apropiate de-a lui Dragnea. (C.L.)


Loading...

About the author

Maya O.

View all posts