Locuri energetice romania

Locuri unde te poți încărca energetic în România… Sunt unice în Europa!


Specialiștii estimează că în lume există 15 locuri cu mare încărcătură energetică, din care 7 se află doar pe teritoriul României. Iată care sunt acestea. Merită să le vizitați!

Munții Bucegi au cea mai mare încărcătură energetică

Dintre așa numitele guri de rai, locuri care se spune că au puteri incredibile, Platoul Bucegi ocupă un loc aparte, fiind considerat locul cu cea mai mare încărcătură energetică din România. Iar cine are curajul să capteze acele energii, va trăi lucruri incredibile. De asemenea, în Munții Bucegi se află și cel mai cunoscut triunghi energetic: Sfinxul-Omu-Babele.

Și la Vârful Ocolit aflat lângă Omu, un alt centru energetic, denumit Vârf al Cerului se petrec lucruri ciudate. E vorba de curcubee care strălucesc și care pot fi văzute uneori săptămâni întregi, în condițiile în care nu plouă.

De altfel, există zvonuri cum că cel mai important centru energetic al lumii se află chiar în apropierea Vârfului Omu. Să fie oare Munții Bucegi muntele sacru al dacilor, Kogayon? În Cheile Zănoaga, între Lacul Bolboci și Scropoasa se află șapte izvoare, apa izvorând dintr-o grotă unde se află un lac subteran imens.

Cunoscută ca Apa Vie, aceasta a stârnit interesul multor oameni de știință, care au afirmat că aici bacteriile sunt inexistente și nimic nu este poluat cu azotați sau azotiți!

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns