Lucruri într-o relație de care nu trebuie să ții cont


Într-o relație, anumite lucruri sunt atât de mărunte și nesemnificative, că nu merită să ții cont de ele. Când începem să construim o relație cu persoana care ne place, avem tendința de a analiza prea mult lucrurile și de a ne agăța de diferite lucruri mărunte.

1. Dacă nu îți spune din prima că te place.

Chiar dacă v-ați cunoscut de curând și tu i-ai spus deja că îl placi, iar el încă nu, asta nu înseamnă că și el nu te place. Pur și simplu nu are încă curajul să ți-o spună.

2. Anularea unei întâlniri.

Posibil să apară ceva urgent anume în ziua întâlnirii voastre. O anulare a acestei întâlniri nu înseamnă nimic serios. Dacă sentimentele dintre voi sunt sincere, veți înțelege ambii.

3. Exprimarea dorințelor.

Nu trebuie să îți fie frică să îi spui ce îți dorești sau unde dorești să mergeți împreună. Sinceritatea dintre voi doar va face relația voastră mai puternică decât este.

4. Amintirea unei foste iubiri.

O astfel de mențiune nu ar trebui să se strecoare în discuțiile voastre, dar dacă totuși s-a întâmplat, nu e nimic. Până la a fi cu el ai avut totuși o viață.

5. Lucruri personale lăsate la el.

Dacă între voi este iubire sinceră, nu ar trebui să-l deranjeze că îți lași din când în când anumite lucruri personale la el acasă.

6. Planuri.

Se zice că nu trebuie să faci planuri pentru următorii ani. Dar dacă simți că este totul în regulă cu relația ta, atunci îți poți invita iubitul la o petrecere de familie. Sau puteți face planuri pentru o vacanță frumoasă.

7. Statutul pe rețelele de socializare.

Dacă îți menționezi statutul pe rețelele media, atunci faci o declarație deschisă că nu mai ești singură și ai o persoană iubită alături. Schimbarea aceasta este un lucru foarte drăguț.

8. Prezentarea familiei.

Iubitul tău va fi încântat să-ți cunoască familia. Acest lucru îl va ajuta să-ți cunoască familia mai bine. Iar acest lucru spune multe.

Sursa: devorbacutine.eu


About the author

Maya O.

View all posts