deschiderea Porții Leului

Lucruri pe care trebuie să le cunoști despre deschiderea Porții Leului care are loc azi, 08.08.2018!


Perioada astrologică a zodiei Leului este cuprinsă între 23 iulie și 22 august. Între aceste date se strecoară o zi cu adevărat specială, și anume 8 august.

Este a 8-a zi a lunii a 8-a și marchează deschiderea Porții Leului. Acest eveniment este important din mai multe motive. De mii de ani, astrologii au observat că deschiderea portalului denumit Poarta Leului aduce un aflux de energie incredibil de puternic.

Iar acest eveniment nu îi marchează doar pe nativii din zodia Leu; fiecare dintre noi putem beneficia de pe urma acestei perioade de tranziție.

deschiderea Porții Leului – Dar ce este de fapt Poarta Leului? Ce fel de energie aduce și cum o poți accesa, vezi în continuare detalii pe care trebuie neapărat să le cunoști:

deschiderea Porții Leului – Cifra 8 

Din punct de vedere astrologic, cifra 8 are o importanță foarte mare. Iar în cazul acestui fenomen astrologic, cifra 8 se repetă, întrucât Poarta Leului se deschide în ziua a 8-a a lunii a 8-a.

8 este cifra echilibrului, aducând în armonie planul material cu cel nematerial.

Așadar, în ziua deschiderii Porții Leului, sunt de așteptat modificări semnificative în viața fiecăruia dintre noi, modificări aducătoare de pace și armonie. Fii receptiv la această armonie, chiar dacă presupune renunțarea la anumite lucruri. Îmbrățișarea acestei energii armonioase aduce un plus de coeziune în viață.

deschiderea Porții Leului – Urmărește cerul 

În preajma acestui eveniment astrologic remarcabil au loc mai multe fenomene important în galaxia noastră.

Cel mai evident este atracția stelei Sirius – cea mai luminoasă stea vizibilă de pe Terra – către Pământ. La apogeul aliniamentului ce se petrece în data de 8 august, Sirius se aliniază perfect cu piramidele din Gizeh.

In Egipt, acest aliniament aduce abundență, marcând creșterea nivelului apelor fluviului Nil.

În plus, energia stelei Sirius aduce iluminare spirituală celor receptivi, activând chakra celui de-al treilea ochi. Această iluminare spirituală ne readuce aminte de faptul că nu suntem doar ființe ale universului, ci o parte integrantă a universului în sine. Dacă îmbrățișezi această energie, vei accesa un sentiment profund de conexiune și de apartenență.

deschiderea Porții Leului – Accesează puterea plexului solar

În momentul deschiderii Porții Leului, soarele intră în fază de combustie accelerată, fenomen oglindit fidel și de plexul solar al corpului uman.

Plexul solar este centrul energetic generator de forță, iar pe perioada deschiderii Porții Leului, acesta devine și mai puternic. Această transformare pozitivă îmbogățește și dezvoltă considerabil planul conștiinței și al conștientizării.

Observă cu atenție fluxul tău energetic din data de 8 august și încearcă să conștientizezi adevăratul lui potențial. Reține că Poarta Leului este un fenomen aducător de echilibru, așa că îmbrățișează cu încredere această energie pozitivă primită.

Concentrează-ți atenția asupra viitorului

Poarta Leului rămâne deschisă între 8 și 14 august, dar asta nu înseamnă că beneficiile se opresc odată cu încheierea acestui fenomen astrologic.

Privește toată această perioadă, și pe cea imediat următoare, ca pe un prilej grozav de a-ți recăpăta echilibrul interior, încrederea de sine și energia vitală.

Manifestă deschidere față de această energie astrală concentrându-ți atenția și asupra evenimentelor din viitor, îmbrățișându-le cu încredere și optimism!


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns