imbatranire devreme

Lucrurile care ne îmbătrânesc înainte de vreme!


În cele mai multe cazuri, când avem o genă bună, vârsta nu se vede pe chipul nostru. Dacă însă aveți un aspect din ce în ce mai matur pe zi ce trece, înseamnă că faceți anumite greșeli.

Munciți prea mult

Câte zile pe săptămână vă odihniți și câte munciți în exces? Cu siguranță că nu v-ați gândit niciodată la asta până acum, însă având un volum mare de muncă nu faceți altceva decât să vă expuneți organismul la un stres accentuat, iar acesta se vede pe față.

Prea multe dulciuri, strică!

Nu-i așa că nu renunțați niciodată la desert? E normal, până la un anume punct pentru că aveți ficatul obosit și astfel simțiți nevoia permanent să consumați ceva dulce.

Dar ce-ar fi dacă măcar două-trei zile pe săptămână ați uita de desert și ați opta pentru câteva porți gustoase de fructe? În acest fel pielea dumneavoastră nu-și va scădea elasticitatea și ridurile premature nu vor apărea.

Lipsa somnului se vede pe față

Aveți din ce în ce mai multe cearcăne și brusc au început să apare și pungile sub ochi? Nici o cremă nu-și mai face efectul? Nici nu are cum dacă nu respectați orele de somn.

Organismul dumneavoastră are mare nevoie de odihnă pentru că doar așa își va reface puterile pierdute în timpul zilei.

Nu în ultimul rând, nu uitați că atât dormitul pe burtă cât și prea multă căldură în casă în perioada iernii nu fac decât să vă îmbătrânească mult prea devreme.


Loading...

About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *