Lucrurile stau așa: destinul tău se va împlini, indiferent că tu crezi sau nu că se va întâmpla asta


Tu poți să te opui cât vrei, toate lucrurile bune care sunt menite să ți se întâmple ți se vor întâmpla, doar că vei avea o experiență oribilă în timp ce acele lucruri ți se vor întâmpla, fiindcă le vei respinge/ opune rezistență.

E ca și cum ar suna cineva la ușa ta într-o zi, ți-ar înmâna un cec de 1 milion de dolari și ți-ar spune că banii sunt de la Dumnezeu, iar tu te-ai gândi: „Chestia asta sună suspect. De ce mi-ar trimite mie banii aștia? Nu cred că pot avea încredere în omul ăsta, sigur e vreo înșelătorie la mijloc”.

TOTUL O SĂ SE REZOLVE SPRE BINELE TĂU.

Situația complicată din relația ta o să se rezolve spre Binele tău – chiar dacă asta o să însemne că acea relație sa va încheia și vei găsi un alt partener, cu care o să ai o conexiune sufletească mai bună.

Problemele tale emoționale se vor rezolva spre Binele tău, problemele tale profesionale se vor rezolva spre Binele tău. Doar că nu se vor rezolva la momentul la care vrei tu să se rezolve. De ce? Pentru că dacă s-ar rezolva când vrei tu, nu ai învăța lecțiile aferente și nu ai evolua. (Matt Kahn)

Sursa: Mihaela Dan


About the author

Maya O.

View all posts