LUNA NOUĂ DE PE 15 NOIEMBRIE POATE FI SEMNUL DIVIN DE CARE AVEM NEVOIE. SFATUL UNIVERSULUI PENTRU FIECARE ZODIE ÎN PARTE


Schimbările sunt inevitabile. Nouă nu ne rămâne decât să le acceptăm și să avem încredere în Univers.

În dimineața zilei de 15 noiembrie, la ora 7:07, pe cer se va arăta o super Lună Nouă în semnul Scorpionului, aducând cu ea o perioadă de creștere emoțională. Mulți dintre noi ne vom confrunta cu lucruri pe care le-am ascuns adânc în inimile noastre. Întregul proces prin care vom trece ne va ajuta să ne simțim ușurați și vindecați, scrie kudika.ro.

Iată sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Berbec – Nu te mai lega de ce s-a întâmplat în trecut

Nu te întoarce în trecut, nu da vina pe ce s-a întâmplat, nu trăi din amintiri. Viațata se întâmplă în acest moment, așa că învață să te bucuri de ea și să o apreciezi la adevărata valoare. Clipă de clipă găsește motive să zâmbești și să fii fericită.

Taur – Nu te teme să îți deschizi inima și să iubești din nou

Universul îți scoate în calea ta o persoană cu adevărat minunată, însă ție îți este teamă să iubești din nou pentru că nu vrei să fii din nou rănită. Trebuie să lași trecutul în spate și să înveți să ai încredere în oameni. Nu toți sunt ca cei care ți-au făcut rău.

Gemeni – Este momentul să ai încredere în tine

Această perioadă este una foarte bună pentru a face câteva schimbări importante în viața personală. Este momentul să te pui pe primul loc și să înveți să îți faci sufletul fericit. De ce ai nevoie pentru a fi fericită cu adevărat?

Rac – Este momentul să recunoști adevărul

Pentru a fi cu adevărat fericită trebuie să fii împăcată cu viața ta – cu momentul prezent și, cel mai important, cu tot ce s-a întâmplat în trecut. Încearcă să fii puțin atentă la tot ce ai trăit până acum, să îți înveți lecțiile și, cel mai important, să fii sinceră cu tine: ești bine unde ești acum? Dacă nu, este timpul pentru câteva schimbări.

Leu – Spune ce ai pe suflet

Luna Nouă de pe 15 noiembrie promite să ne vindeca toate rănile…

Trebuie să fii sinceră cu oamenii din jurul tău; în următoarea perioadă ar fi bine să îți deschizi sufletul și să arăți cine ești cu adevărat. Să spui ce îți dorești nu doar de la viață, ci și de la relațiile pe care le ai cu cei apropiați.

Fecioara – Nu te teme de schimbare

Îți este frică să ieși din zona de confort, însă fix după această se întâmplă lucruri minunate. Îndrăznește să crezi în tine și să lupți pentru ce îți dorești. Îndrăznește să faci un pas în spate și să iei deciziile la care visezi de atât de mult timp.

Balanță – Ai încredere în Univers
Nu este momentul bun pentru a face schimbări majore. În schimb, ar fi bine să faci un pas în spate și să îi permiți Universului să își joace cartea și să îți arate care sunt planurile lui pentru tine în viitorul apropiat. Ai încredere, va fi totul bine.

Scorpion – Crede în visurile tale

Este momentul să crezi în visurile tale. Universul îți pune la dispoziție toate instrumentele de care ai nevoie pentru a reuși să îți împlinești cele mai arzătoare dorințe. Acum ține doar de ține să te organizezi și să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Săgetător – Nu te da bătută atât de ușor

Treci printr-o perioadă destul de dificilă, însă din aceasta vei învăța cel mai mult. Găsește în sufletul tău puterea de a te ridica de la pământ și de a merge mai departe. Ești mai aproape decât crezi de locul în care se vede luminița de la capătul tunelului.

Capricorn – Spune ce ai de zis

Nu te mai ascunde în spatele unor măști și nici nu mai încerca să îți ții în frâu sentimentele și emoțiile. În această perioadă alege să fii tu însăți; spune ce ai de zis oamenilor la care ții deoarece doar așa vei reuși să construiești relații sincere și mature cu ei.

Vărsător – Acceptă tot ce s-a întâmplat

Este momentul să nu te mai învinovățești pentru ce s-a întâmplat în trecut. Este momentul să accepți tot ce a fost, să îți înveți lecțiile și să mergi mai departe cu viața ta. Este momentul să trăiești în prezent și să fii recunoscătoare pentru ce trăiești acum.

Pești – Este momentul pentru o nouă schimbare

Ești pregătită pentru schimbări frumoase în perioada următoare? Astrele îți scot în cale câteva oportunități interesante de care ar fi bine să profiți deoarece îți vor aduce doar beneficii speciale nu doar pe plan profesional, ci și în ceea ce privește viața financiară.


About the author

Maya O.

View all posts