LUNĂ NOUĂ ÎN SĂGETĂTOR ȘI ECLIPSĂ TOTALĂ DE SOARE, DIN 14 DECEMBRIE, ADUC SCHIMBĂRI MAJORE


Luna Nouă care are loc pe 14 decembrie în Săgetător, care este și eclipsă totală de Soare, este însoțită de Mercur, semnificația ei spirituală având legătură cu gândirea și comunicarea.

Astrologia anului 2021

Eclipsa solară din decembrie formează și un aspect pozitiv cu Marte, care ne va da energie și spirit de inițiativă pentru a stabili obiective noi și a lucra cu încredere la planurile noastre. Cu toate acestea, un aspect dificil cu Neptun înseamnă că trebuie să ne protejăm de înșelăciuni și de infecții, mai ales de noul coronavirus.

O eclipsă de Soare este o Lună Nouă, dar efectul ei este mai puternic, pentru că Luna întunecă Soarele.

Eclipsa de Soare din 14 decembrie, în Săgetător, este la numai 3 grade de Mercur, așa că tema majoră a acestei eclipse este gândirea și comunicarea, trigonul cu Marte aduce energie și inițiativă, în timp ce Neptun va aduce confuzii.

Conjuncția cu Mercur îndreaptă atenția către comunicare, dar și spre drumurile pe distanțe scurte. Gîndirea noastră va fi rapidă, vom fi adaptabili și curioși la ceea ce se întâmplă în jurul nostru.

Trigonul cu Marte ne va crește energia, încrederea în forțele proprii și entuziasmul. Va fi o perioadă excelentă să stabilim obiective și să începem proiecte noi. Ne vom simți puternici și curajoși, capabili să depășim dificultățile.

Va fi momentul potrivit să impresionăm, în special superiorii de la serviciu sau pe cineva care are o importanță mare în viața noastră personală.

Un trigon între Mercur și Marte va amplifica energia mintală și puterea de concentrare atunci când vom lucra cu acte, studia și când vom da examene.

Puterea de convingere va fi în creștere și ne va susține puternic în negocieri, dezbateri, solicitarea de favoruri și în susținerea discursurilor.

Pe de altă parte, cuadraturile între eclipsa de Soare și Neptun și între Mercurs și Neptun vor lucra într-o direcție opusă, provocând confuzii, scandaluri și dezamăgiri.

Eclipsa totală de Soare va fi vizibilă în Chile și Argentina. De asemenea, eclipsa de Soare va fi parțială în Bolivia, Brazilia, Ecuador, Paraguay, Peru și Uruguay.

Influența eclipsei de Soare pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Eclipsa va susține comunicarea și domeniile legate de educție superioară, cursuri postuniversitare, justiție și spiritualitate, ca și relațiile cu străinătatea.

Taur

Legătura între spiritualitate și relațiile intime cu partenerul, discuțiile legate de folosirea și împărțirea bunurilor comune vor dobîndi o importanță mai mare.

Gemeni

Crește comunicarea în cuplu și în parteneriatele de afaceri. Veți avea ambiția și inteligența necesare lansării unor planuri noi.

Rac

Eclipsa de Soare va susține activitățile de la serviciu, comunicarea la locul de muncă, lansarea unui proiecte noi.

Leu

Activitatea mintală va fi în creștere, vor apărea idei noi, creative și ambițioase. Cresc dinamismul și comunicarea în relațiile romantice. Este susținută educația copiilor.

Fecioară

Eclipsa de Soare va aduce mai mult dinamism în sectorul casei și familiei. Comunicarea va fi mai bună, veți face planuri, proiecte legate de locuință.

Balanță

Va urma o perioadă agitată, cu schimburi de mesaje, telefoane, contacte publice mai numeroase. Și drumurile scurte se vor înmulți.

Scorpion

Eclipsa va influența în cazul vostru sectorul banilor obținuți prin muncă. Aceștia ar putea veni datorită capacității de comunicare și de negociere.

Săgetător

Energia voastră va fi susținută de această eclipsă, care vă va stimula gândirea, ambiția, curajul de a vă pune în aplicare proiectele de tot felul, mai ales cele legate de educație, justiție și convingerile voastre spirituale.

Capricon

În cazul vostru energia va fi orientată mai mult către interior, veți gândi mult, veți avea nevoie să vă definitivați planurile înainte de a le pune în aplicare. Sunt susținute domeniile sănătății și al instituțiilor de aplicare a legii.

Vărsător

În următoarea perioadă va avea loc o intensificare a vieții sociale, a relațiilor cu prietenii. Posibile planuri și proiecte de grup.

Pești

Eclipsa de Soare va influența sectorul carierei voastre, conferindu-vă capacitate intelectuală, gândire strategică și viziune pe termen lung. Flexibilitatea, capacitateaa de adaptare, talentul de negociatori vă vor ajuta să obțineți ceea ce vă doriți.

SURSA: TAROTEXPERT.RO.


About the author

Maya O.

View all posts