Luna plină din noiembrie

Luna plină din noiembrie și influențele ei asupra oamenilor!


“Lasă-te atras de tracțiunea liniștită a ceea ce îți place cu adevărat. Nu te vei rătăci “- Rumi

Luna plină a lunii noiembrie este o Lună în Gemeni și va apărea pe cer în data de 22 noiembrie, 2018 la ora 21:39 . Această lună plină aprinde nevoia de a explora și de a descoperi, în cazul tuturor semnelor solare ale zodiacului!

Sub această influență vei simți atracția propriei curiozități, stimulând-o vă veți extinde orizonturile personale, prin noi domenii de studiu, călătorii și chiar conversații interesante cu străini sau prieteni.

Nevoia de a descoperi va fi simțită atât de profund, încât poate părea insațiabilă, pe măsură ce luna plină întărește emoția.

Iar luna plină a lui Marte este una plină de lumină! Fii conștient de interese, de conversații și de oamenii care te fascinează și te atrag, deoarece acestea sunt lucrurile care îți dezvăluie lecții chiar acum.

Mercur în retrograd, ce înseamnă…

Mercur (comunicarea de pe planetă, cunoștințele învățate și energia acestei Luni pline) este retrogradă în Săgetător, semnul opus Gemenilor. Acest lucru este în mare măsură semnificativ, deoarece aceasta este calea cosmosului de a ne reaminti că există ceva în lumea asta care ne așteaptă să îl descoperim.

Mercur și Jupiter (planeta care guvernează Gemeni și Săgetător) sunt responsabile pentru a ne prezenta informațiile și cunoștințele de care avem nevoie și pentru a împărtăși ceea ce am învățat, cu alții, fie prin cuvinte spuse sau scrise.

În esență, Universul vrea să fii propriul “guru” și să îți perfecționezi constant practica, prin studiu și cercetare! Unii oameni se vor găsi înscriși la cursuri noi, vor rezerva zboruri pentru a explora noi zone sau culturi sau se vor înscrie în activități care vor contribui la dezvoltarea practicii lor spirituale, cum ar fi yoga sau meditația ghidată.

Toate acestea sunt exemple, dar nu te limita la acele experiențe; de fapt, urmați drumul inimii și al curiozității, pentru că acolo veți găsi evoluția.

Eliberați-vă de ceea ce vă blochează

Luna plină în Gemeni vă va ajuta să vă eliberați blocajele din interiorul chakrelor inimii sau al gâtului.

Marte (planeta războinic!) Care se deplasează în Pești (semnul profund al vindecării, compasiunii și iertării) te cheamă să acționezi cu amintiri din trecut (cu amabilitatea lui Mercur retrograd). Eliberează-te de cuvintele care ți-au rănit inima sau chiar reexaminează modul în care propriile tale perspective ar putea umbri calitatea vieții tale.

Luna plină va incita la aceste sentimente și conexiuni și îți va oferi șansa de a face schimbări, după cum este necesar, pentru dezvoltarea personală și vindecare!


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts

Lasă un răspuns