Mare Sărbătoare Astăzi! Cinstirea Icoanei Maicii Domnului „Pantanassa” – izbăvitoarea de cancer – spune și tu această rugăciune –


„Icoana aceasta este cunoscută pentru că este vindecătoare de boli, mai ales de cancer, dar Maica Domnului ajută pe toţi cei care îi cer ajutorul înaintea acestei icoane.

Femei care nu puteau să aibă copii, au primit darul naşterii de prunci; oameni care aveau diferite probleme, necazuri, toate au fost rezolvate.

Acestea ne fac să înţelegem că ori de câte ori căutăm pe Maica Domnului, primim de la ea răspuns, iar răspunsul ei este unul bun şi care ne umple de nădejde.”

Rgăciune către Icoana Maicii Domnului „Pantanassa”

Atotbună Stăpână, Sfântă Maică a lui Dumnezeu, Pantanassa, Împărăteasă a toate, nu sunt vrednic să intri sub acoperământul sufletului meu.

Ci, ca ceea ce eşti milostivă, Maica Dumnezeului Celui Milostiv, spune numai un cuvânt şi se va tămădui sufletul meu, şi trupul meu slăbit se va întări. Căci tu ai tărie putincioasă, şi cuvântul tău este plin de putere, o, Împărăteasă a toate.

Adu-mi biruinţa, roagă-te pentru mine, ca să măresc numele tău cel minunat totdeauna, acum şi pururea şi în vecii vecilor.

Amin.


About the author

Maya O.

View all posts