MAREA CONJUNCȚIE DINTRE SATURN ȘI JUPITER ÎN VĂRSĂTOR, PE 21 DECEMBRIE, PRIMA ÎN SEMN DE AER ÎN ULTIMII 200 DE ANI


Jupiter, plante expansiunii, și Saturn, recunoscută drept Lordul karmei, se reunesc pe 21 decembrie într-o mare conjuncție în semnul de aer al Vărsătorului, eveniment care se produce o dată la aproximativ 20 de ani și care de această dată are o însemnătate cu totul specială, pentru că este pentru prima oară în ultimii 200 de ani când evenimentul nu va mai avea loc într-un semn de pământ.

Jupiter tranzitează Vărsătorul între 19 decembrie și cea mai mare parte a anului 2021

Saturn tranzitează Vărsătorul între 17 decembrie 2020 și 7 martie 2023

Mai mult decât atât, marea conjuncție dintre Jupiter și Saturn va avea loc chiar în primul grad al Vărsătorului, un grad care are un nivel maxim de energie indiferent despre ce semn este vorba.

În rândul astrologilor există nenumărate dezbateri legate de momentul începerii Erei Vărsătorului. Unii dintre aceștia consideră că aceasta deja a început, alții că este încă la sute de ani distanță.

Indiferent de momentul oficial al intrării în Era Vărsătorului, formarea marii conjuncții dintre Saturn și Jupiter în acest semn este un indiciu că în următorii ani sau chiar în următoarele decenii vom asista la desfășurarea multe teme asociate acestuia.

În ultimii 200 de ani, conjucțiile formate de Jupiter și Saturn în semne de pământ au configurat lumea în care trăim. Am realizat acumulări materiale semnificative, am consumat resurse semnificative ale Pământului, dar a venit momentul să revenim la echilibru și să ne concentrăm și pe crearea unor bunuri intangibile.

Aici va interveni energia de aer a Vărsătorului, care este revoluționară, axată pe știință, tehnologie, digitalizare, pe tot ceea ce funcționează cu ajutorul undelor sau al semnalelor.

În 2020 am asistat deja la utilizarea într-o măsură tot mai mare a tehnologiei digitale, pentru a munci, a învață și a socializa, pentru a automatiza procesele.

Toate acestea vor deveni și mai importante în viața noastră de zi cu zi, pe măsură ce energia marii conjuncții dintre Saturn și Juăiter în Vărsător își va face simțită prezența.

Pe lîngă digitalizare, o altă caracteristică a energiei Vărsătorului va fi cea legată de comunitate și de societate. Comunitatea va deveni mai importantă în raport cu conducerea centralizată.

În domeniul științei, energia Vărsătorului va încuraja soluțiile originale și practicile alternative de vindecare, cum ar fi tehnologia laser sau servicii de asistență medicală digitalizate.

Energia Vărsătorului vorbește mai mult despre binele colectiv, nu doar cel personal, susține compasiunea, altruismul, crearea unei lumi mai bune.

Jupiter susține expansiunea oriunde se află și este consideră o planetă a norocului și a recompenselor.

Saturn are în multe privințe o influență opusă, fiind considerată o planetă restrictivă, similară cu cea a unui profesor sever, care ne obligă să muncim mult și care ne pedepsește dacă greșim. Cu toate acestea, Saturn se află acolo unde avem nevoie să învățăm și să progresăm. În acest fel, Saturn ne ajută să ne maturizăm, să devenim mai înțelepți.

Saturn este considerată Lordul karmei. Învățând lecțiile sale, putem scăpa de datoriile karmice și să atragem o karma pozitivă.

Reunirea dintre Jupiter și Saturn în această conjuncție este o întâlnire dintre Lordul karmei și planeta expansiunii. Jupiter va pune în lumină toate lecțiile lui Saturn, le va îmblânzi, le va clarifica, dar le va și amplifica.

Energia acestei conjuncții se va face simțită și la nivel global, unde obligațiile, datoriile vor fi plătite, vrând-nevrând, iar lumea va avansa la un nou nivel, inclusiv din punctul de vedere al conștiinței colective.

În funcție de semnul din care facem parte, energia marii conjuncții dintre Saturn și Jupiter se va face simțită mai mult în anumite domenii ale vieții noastre.

Berbec

Relațiile sociale, organizațiile grupurile din care faceți parte și atitudinea voastră față de acestea, optimismul și empatia de care sunteți capabili.

Taur

Cariera, prestigiul vostru social și modul în care vă raportați la acestea. Obiectivele pe care vi le stabiliți, care fi orientate mai mult spre binele general, nu doar personal.

Gemeni

Dezvoltatea personală și spirituală, educația superioară și rolul acesteia în relațiile voastre sociale. Simțul echității și al dreptății, deschiderea către lume, planurile pe termen lung.

Rac

Transformarea interioară profundă, modificarea concepțiilor de viață. Relațiile intime cu partenerul și atitudinea față de resursele financiare, mai ales cele comune.

Leu

Relațiile de căsătorie sau parteneriatele personale și profesionale. Puteți accede la un nou nivel de comunicare spirituală sau să ajungeți la o nouă atitudine față de importanța acestor relații în viața voastră.

Fecioară

Munca și relațiile de muncă. O nouă concepție față de importanța muncii pe care o faceți, la nivel personal și la nivel colectiv. Veți fi în căutarea unor activități care să vă împlinească nu doar din punct de vedere material ci și spiritual.

Balanța

Atitudinea față de relațiile romantice și tipul de partener de care aveți nevoie în dragoste. Gândirea, interesele intelectuale și creativitatea, ce doriți să oferiți societății. Relațiile mai deschise față de copiii voștri.

Scorpion

Fundamentul vieții voastre, principiile care vă călăuzesc în viață, relațiile de familie și importanța sufletească, spirituală a acestora. Echilibrul dintre obligațiile de familie și nevoie de libertate și de afirmare personală.

Săgetător

Relațiile publice, ceea ce oferiți lumii din jurul vostru, nu doar material ci și spiritual, pornind de la rudele apropiate, cum ar fi frații, verii, unchii etc, până la membri ai anturajului vostru și societate.

Capricorn

Lumea materială, banii câștigați prin muncă, în ce mod îi obțineți, motivația voastră și ceea ce faceți cu aceștia. Veți dori să oferiți mai mult din bogăția voastră, mai mică sau mai mare, celor din jur, societății în general.

Vărsător

Gândirea, ideile, originalitatea, planurile pe termen lung, concepțiile, idealurile, deschiderea față de lume. Rolul tehnologiei și științei în viața voastră. Eliberarea de concepțiile învechite.

Pești

Știința, medicina, cercetările medicale, structurile și instituțiile de aplicare a legilor, transformările și credințele spirituale, gândirea profundă și intuiția. Eliberarea de vechi pentru a face loc noului.

Sursa: tarotexpert.ro.


About the author

Maya O.

View all posts